Hae meille kesätöihin.
Me lupaamme kasvattaa aloittelijasta asiantuntijan!

Ensi kesä A-Insinöörinä? Jos sinulla on opinnot hyvin hallussa, olet sitten vasta alussa tai jo pidemmälle ehtinyt, niin tule meille töihin! Pääset hankkimaan kannuksia ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon, jossa tehdään suuria asioita yhdessä – ja jossa jokaisen ääntä kuunnellaan. A-Insinöörien joukossa olet mukana rakentamassa rohkeasti parempaa!

Rakennusten ja infran suunnittelu sekä rakennuttaminen on meidän leipälajimme. Etsimme kesäharjoittelijoiksi aikaansaavia, innostuneita tekniikan alan tulokkaita, jotka haluavat kasvaa asiantuntijoina yhdessä kokeneempien kollegojen ja asiakkaiden kanssa. Saatat jäädä meille pidemmäksikin aikaa.

Tarjoamme kymmeniä kesätyö- ja harjoittelupaikkoja useilla paikkakunnilla Suomessa. Kerro hakemuksessasi, minkä suunnittelualan töitä haluaisit tehdä ja millä paikkakunnalla toivoisit työskenteleväsi. Selvitämme, millainen kesätyö voisi sopia sinulle.

Mentoreinasi on yli 700 rakennuttamisen, rakennesuunnittelun sekä yhdyskunta- ja ympäristörakentamisen asiantuntijaa. Opastamme ja kannustamme sinua kasvamaan täysimittaiseksi rakentamisen ja suunnittelun asiantuntijaksi. Meillä on tarjota kiinnostavia töitä merkittävissä projekteissa sekä reilut kollegat ja huippuasiakkaat. Meillä sinua odottaa lisäksi kilpailukykyinen palkka, modernit työtilat ja -välineet sekä tukku henkilöstöetuja – mm. aamiainen joka aamu.

Älä viivyttele, vaan hae heti! Viimeinen hetki jättää hakemus on 29.2.2020.

HAE KESÄTYÖPAIKKAA