Hae meille kesätöihin. Me lupaamme kasvattaa
aloittelijasta asiantuntijan!

Ovatko tekniikan tai luonnontieteiden opintosi jo hyvässä vauhdissa tai oletko vastikään valmistunut? Tule hankkimaan kannuksia ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon, jossa jokaisen ääntä kuunnellaan. A-Insinöörien joukossa olet mukana rakentamassa rohkeasti parempaa!

A-Insinööreissä teemme töitä rakennusten ja infran suunnittelun sekä rakennuttamisen parissa. Etsimme kesäharjoittelijoiksi aikaansaavia, innostuneita tekniikan alan tulokkaita, jotka haluavat kasvaa asiantuntijoina yhdessä kokeneempien kollegojen ja asiakkaiden kanssa. Saatat jäädä meille pitemmäksikin aikaa.

Tarjoamme kesätyö- ja harjoittelupaikkoja useilla paikkakunnilla Suomessa. Mainitse hakemuksessasi, millä paikkakunnalla toivoisit työskenteleväsi ja kerro itsestäsi lisää, niin katsomme millainen kesätyö voisi sopia sinulle. Viimeinen päivä jättää hakemus on 28.2.2020.

Mentoreinasi on yli 700 rakennuttamisen, rakennesuunnittelun sekä yhdyskunta- ja ympäristörakentamisen asiantuntijaa. Rohkeiden, reilujen kollegojen ja mielenkiintoisten tehtävien lisäksi saat harjoittelijana tai kesätyöntyöntekijänä kilpailukykyisen palkan, modernit työtilat ja -välineet sekä tukun henkilöstöetuja – mm. aamiaisen joka aamu.

HAE KESÄTYÖPAIKKAA

HR-tiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi rekrytointi@ains.fi