Tila²-kumppanuudella varmistat, että saat kaiken osaamisen saman konsultin kautta – ketterä palvelu, nopeampi suunnitteluprosessi hankkeeseesi. Otavan pääkonttorin uudistaminen.
Palvelut

Tila²

Muutos on mahdollisuus! Tila²-kumppanuus tarjoaa kiinteistönomistajalle monialaisen luottotiimin, jonka kanssa toimitilojen korjaukset ja parannukset voi viedä läpi tarveselvityksestä takuuajan tehtäviin asti vaivattomasti ja tuottavasti.

PYYDÄ TARJOUS

Tila² on kiinteistönomistajille kehittämämme palvelu, joka tarjoaa vaivattoman tavan korjata ja parantaa toimitilojen teknisiä ja toiminnallisia ominaisuuksia yhden kumppanin kanssa – aikaa, hermoja ja rahaa säästäen.

Oli kyse toimitilasta, palvelukeskuksesta tai hotellista, hoidamme kaiken luonnoksista valmiiseen tuottavaan tilaan asti avaimet käteen pakettina.

Kokonaisvaltaisena kumppaninasi vastaamme kaikista muutostöiden edellyttämistä vaiheista ja tehtävistä: rakennuttamisesta, arkkitehtisuunnittelusta ja teknisen suunnittelun eri alueista. Otamme niin sovittaessa kokonaisvastuun myös rakennus- ja muutostöiden toteuttamisesta projektinjohtopalveluna, mukaan lukien pääurakoitsijan velvoitteet.

Katseemme on tiukasti sinun tavoitteissasi sekä käytönaikaisen arvon ja tuoton lisäämisessä. 

Tila² – tilamuutokset ketterästi ja vaivattomasti

Kokoamme projektipäällikön luotsaamaan tiimiin tilaympäristösi tuntevat arkkitehdit ja sisustusarkkitehdit, projektiammattilaiset, kustannus-, elinkaari- ja kestävän kehityksen asiantuntijat sekä rakenne-, talotekniikan, valaistuksen ja akustiikan suunnittelijat. 

  • Kaikki osaaminen yhden konsultin kautta – ketterä palvelu, nopeampi suunnitteluprosessi.
  • Monialainen, tilaympäristön tunteva tiimi vastaa maailman megatrendeihin, työnteon murrokseen ja kestävän kehityksen haasteisiin.
  • Käyttäjäymmärrys sekä osallistaminen ovat osa prosessia.
  • Kumppanuus takaa asiakastuntemuksen, jatkuvuuden ja toistettavuuden.
  • Mahdollistaa myös uusiin tuottavuutta lisääviin toteutusmuotoihin ja menetelmiin tarttumisen (esim. tahtituotanto)

Tila² – tilat laadukkaiksi ja tuottaviksi

Tavanomainen tilamuutoshanke etenee vaihe kerrallaan – kehitysvaiheesta valmisteluvaiheen kautta toteutusvaiheeseen. Tyypillisesti konsultti- ja toteutuskumppaneita on useita.

Tila²-kumppanuudessa parantaminen tai korjaaminen on kokonaispalvelua. Kehittämiseen, valmisteluun ja toteutukseen liittyviä tehtäviä voidaan edistää tehokkaasti limittäin, tavoitteiden kannalta järkevällä tavalla ja yhtenä sujuvana jatkumona.

Tila2-kumppanuus-vaiheet-fiksuna-kokonaispalveluna_Title

Viiveitä ja odotusaikoja ei ole. Kustannus- ja esimerkiksi kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumista seurataan katkeamatta läpi muutoshankkeen.

Lopputuloksena on selvästi aiempaa nopeammin ja edullisemmin toteutettu tilamuutos, jonka laatu parantaa tuottavuutta. Kumppanuusmallissa hyödyt ovat toistettavissa seuraavassa muutoshankkeessa.

"Tila²-kumppanuuden avulla voit luottaa siihen, että yhdessä asetetut tavoitteet saavutetaan tuottavasti."

UUDELLEEN VUOKRAUS EDESSÄ?

Kun haluat edistää uudelleen vuokraamista, autamme asettamaan tilojen kehittämiselle tuottavat tavoitteet, laadimme arkkitehti- ja tekniset suunnitelmat ja viemme läpi parannukset asiantuntevasti ja tehokkaasti.

AIKA AJAMASSA KIINTEISTÖN OHI?

Kun kiinteistön tai tilan elinkaari on päättymässä, kartoitamme teknisen kunnon, esitämme vaihtoehdot käyttöön ja korjaamiseen sekä suunnittelemme ja viemme läpi muutokset.

UUSI VUOKRALAINEN MUUTTAMASSA?

Autamme vastaamaan uuden vuokralaisen tarpeisiin. Osallistamme uudet käyttäjät tilamuutoksiin ja parannuksiin, ja suunnittelemme ja toteutamme ne tehokkaasti.

LAADULLISTA PARANNUSTA VUOKRATILOIHIN?

Kun kiinteistösi tarvitsee käyttäjälähtöisen päivityksen, otamme mukaan käyttäjät ja parhaat tila-asiantuntijamme ja luomme tämän hetken ja tulevaisuuden tarpeita vastaavan laatuympäristön – kustannustehokkaana kokonaispalveluna.

Kysy lisätietoja

Jaakob Solla

Jaakob Solla

toimialajohtaja

arkkitehtisuunnittelu

+358 40 511 9975 jaakob.solla@konkret.fi Helsinki

Antti Tuomela

Antti Tuomela

kaupallinen johtaja, asiakkuudet ja hankekehitys

hankekehitys

+358 40 719 4007 antti.tuomela@ains.fi Espoo

Simo Lumatjärvi

Simo Lumatjärvi

projektinjohtaja

korjaussuunnittelu ja asiantuntijapalvelut, rakennuttaminen

+358 50 410 8332 simo.lumatjarvi@ains.fi Espoo

Kimmo Mäki

Kimmo Mäki

projektijohtaja

rakennuttaminen Etelä-Suomi

+358 50 350 7509 kimmo.maki@ains.fi Espoo

TUTUSTU MUIHIN PALVELUIHIN

Pää- ja arkkitehtisuunnittelu
Pää- ja arkkitehtisuunnittelu

Hankkeen johtaminen ja rakennuttaminen
Hankkeen johtaminen ja rakennuttaminen

Kustannuslaskenta
Kustannuslaskenta