A-Insinöörit

Tapahtumat

Inspiraatiota, konkreettisia vinkkejä ja parempia rakentamisen ratkaisuja. Mm. näitä on tarjolla Rohkeasti parempaa -seminaareissamme.

Tutustu ajankohtaisiin asiantuntijaseminaareihimme ja ilmoittaudu mukaan maksutta! Syksyn webinaarisarjamme tarkentuu ja ilmoittautumislinkit avautuvat pian!

SYKSYN 2021 WEBINAARIT JA TAPAHTUMAT

torstaina 28.10. klo: 9–10
NÄIN SAAT ENEMMÄN IRTI TEOLLISESTA PUUELEMENTTIRAKENTAMISESTA
Tapahtumapaikka: webinaari
Tiedä ja hyödynnä toimivimmat rakenneratkaisut puuelementtikohteessasi! Webinaarissamme kuulet, miten saat enemmän irti teollisesta puuelementtirakentamisesta etenkin laajarunkoisten rakennusten sekä puukerrostalojen ja julkisten kohteiden hankesuunnittelussa ja rakennesuunnittelussa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

torstaina 18.11. klo 9–10
PALJON TÄRINÄÄ RADANVARRELLA
Tapahtumapaikka: webinaari

Näin torjut runkomelua ja tärinää uudisrakentamisessa kustannustehokkaasti ja laadukkaasti tuoreimpiin ratkaisuihin tukeutuen.  

tiistaina 23.11. klo 9–10
PUURAKENNUSTEN AKUSTINEN SUUNNITTELU 
Tapahtumapaikka: webinaari
Näillä työkaluilla tunnistat puurakennushankkeessasi parhaat akustiset ratkaisut ja parhaassa tapauksessa myös säästät!​

torstaina 2.12. klo 9–10
HIILINEUTRAALI ALUERAKENTAMINEN
Tapahtumapaikka: webinaari

Miten kaupungin hiilineutraaliustavoitteita tulisi alueita suunnitellessa ottaa huomioon ja mitä vihreä rakentaminen edellyttäisi?

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa tulevista seminaareistamme?

KUTSU KIITOS!

VINKIT WEBINAARI-VIERAALLEMME

  • Tarvitset vain yhteyden internetiin sekä äänetoistoa varten kuulokkeet tai kaiuttimet.
  • GoToWebinariin liittyminen tapahtuu sähköpostiin saamasi osallistumislinkin kautta.
  • Tule paikalle ajoissa, jotta ehdit rauhassa asettua kuuntelemaan esitystä.
  • Jos osallistut GoToWebinariin ensimmäistä kertaa, kirjautuminen kestää hieman kauemmin työaseman valmistelun vuoksi.
  • GoToWebinar asentuu useimmiten automaattisesti. Jos se on työkoneellasi estetty, lataa ensin käynnistystiedosto painamalla Restart the download -linkkiä. 
  • Voit osallistua myös tabletilla tai älypuhelimella. Lataa tällöin maksuton GotoWebinar-sovellus laitteelle sovelluskaupasta etukäteen.

MENNEET TAPAHTUMAT

5.10.2021 Rohkeasti parempaa 2021 -seminaari 
Mitä uutta suunnittelukumppanillasi on tarjota rakentamisen tuottavuuteen? Keynote puhujana koripallovalmentaja Henrik Dettmann. Lataa seminaarin tallenteet.

21.9.2021 – Näin puolitat rakennushankkeesi hiilijalanjäljen – työkalut vähähiiliseen rakennuttamiseen
Rakennushankkeessa on mahdollisuus vaikuttaa rakennuksen koko elinkaaren aikaisiin päästöihin, tuotevalintoihin sekä rakentamisen ja rakennuksen käytön aikaiseen hiilijalanjälkeen. Hiilijalanjäljen ohjaus vaatii kuitenkin suunnitelmallisuutta ja innovatiivisuutta, ei välttämättä tavanomaista suurempaa budjettia. Lataa uunituore vähähiilisen rakennuttamisen opas!

10.6.2021 – Puusta vai puusta ja jostakin muusta?
Nämä asiat kannattaa tunnistaa ja tietää puurakentamisesta jo hankesuunnitteluvaiheessa! Tutustutamme tämän hetken puurakentamisen vakioratkaisuihin ja varautumisen paikkoihin, suunnittelun kustannuksiin sekä hybridirakenteiden mahdollisuuksiin.

27.5.2021 – Purkukartoitus edistää kiertotaloutta hankkeessasi
Miten suunnittelet rakennushankkeeseen liittyvän purkuvaiheen ennakoivasti, kustannustehokkaasti ja tulevat vaatimukset täyttäen? Lue lisää ja lataa webinaarin materiaalit

18.5.2021 – Näin taloyhtiö hyötyy kopterikuvauksesta ja 3D-mallista
Tulossa julkisivu-, ikkuna-, katto- ja parvekeremontti, mutta piirrokset ja suunnitelmat ovat vuosikymmenten takaa? Avuksi tulee kopterikuvaus ja siitä tuotettu 3D-malli. Lue lisää ja lataa webinaarin materiaalit

11.5.2021 – Suunnitteluautomaatio siivittämään hankekehitystä
Miten tunnistaa monista vaihtoehtoisista ratkaisuista kestävimmät ja kustannustehokkaimmat – jo varhaisessa vaiheessa asuin- ja toimitilarakentamisen hanketta? A-Insinöörien kehittämä Tower Generator tulee avuksi. Lue lisää ja lataa webinaarin materiaalit

Jos haluat varmistaa, että saat kutsun koulutustapahtumiimme, ilmoittaudu kutsulistalle!

KUTSU KIITOS!