Puurakentamisen hankepaja
Palvelut

Puurakentamisen hankepaja

Puurakentaminen kiinnostaa hankekehittäjiä ja rakennuttajia kohteen arvoa lisäävänä tekijänä, mutta myös arveluttaa. Hankepajassa tuomme pöytään tuoreimman tiedon ja kokemuksen puurakentamisen eri näkökulmista ja kirkastamme hankeideaasi tai -suunnitelmaasi.

VARAA PUUHANKEPAJA

Puurakentaminen on houkutteleva vaihtoehto monenlaisissa hankemuodoissa, sillä se lisää muun muassa kohteen arkkitehtuurista ja mielikuvallista arvoa sekä tarjoaa keinon ilmastopäästöjen pienentämiseksi.

Puurakentamisen arvontuottoon, kustannuksiin ja toteutustapoihin liittyy kuitenkin paljon epävarmuutta ja kysymyksiä. Jos omaa kokemusta tai tietopohjaa on vain vähän, kokonaisvaltaisen asiantuntemuksen hankkiminen hankkeen alkuvaiheessa on hankalaa ja kallista. 

Puurakentamisen hankepaja on A-­Insinöörien kehittämä selkeä palvelu, joka kokoaa monialaisen asiantuntijatiimin ratkomaan kysymyksesi eri näkökulmista hankkeen ideointi­-, kehitys­- tai ­suunnitteluvaiheessa.

1. VARAA PUUHANKEPAJA

Varaa hankepaja tämän sivun lomakkeella ja kerro samalla perustiedot hankkeesta. Otamme sinuun yhteyttä yksityiskohtien ja hankepajan sopimiseksi.

2. KOKOAMME TIIMIN JA ORGANISOIMME TYÖPAJAN

Kokoamme puolikkaan työpäivän työpajaan asiakaskohtaisen, kokeneen asiantuntijatiimin arkkitehdeistä, rakennesuunnittelijoista, talotekniikkaosaajista, projektijohtajista sekä elinkaariasiantuntijoista. 

Tuomme työpajapöytään tietotaitomme puurakentamisen prosesseista, toimijoista ja moderneista työkaluista sekä optimoiduista arkkitehtuurisista ja rakenteellisista ratkaisuista.

Tarjoamme asiantuntevia ja ajantasaisia vastauksia siitä, mitä puu­rakentamisen valitseminen hankkeessasi tarkoittaa.

3. TUOTAMME TULOSTAPORTIN JA SUOSITUKSET

Tuotamme työpajan annista tulosraportin, joka sisältää ratkaisuehdotukset ja suosituksemme hankkeen edistämiseksi – tarpeisiisi pohjautuen.

Tulosraportti voi sisältää esimerkiksi lähtötiedot hankesuunnitelmaan tai kaavoitusvaiheeseen, kustannusohjausta runkomateriaalin sekä ­järjestelmävaihtoehdot sekä ehdotuksemme hankekumppaneista.  

 

PUUHANKEPAJAN AVULLA:

  • Hiot hankeideaasi tai -suunnitelmaasi oikeaan suuntaan.
  • Lisäät aikataulu­ ja kustannusymmärrystä.
  • Valitset soveltuvimmat puurunkoratkaisut.
  • Tunnistat karikot ja tiedät, millaisen vision voit toteuttaa!

TUNNISTA OIKEAT RATKAISUT

Tutustut puurakentamiseen kokemusperäisen, ajantasaisen tiedon pohjalta, kuulet verrokkihankkeista ja saat asiantuntijasuositukset oman hankkeesi hyödyksi.

SELKEÄ, PUNNITTU TIE ETEENPÄIN

Työpajan pohjalta hahmotat haasteet ja mahdollisuudet, saat lisää varmuutta ja teet tietoisia ja perusteltuja valintoja omassa hankkeessasi.

KOKONAISVALTAISESTI JA KUSTANNUSTEHOKKAASTI

Yhteen työpajaan kokoontuvat kanssasi puurakentamisen kokeneet arkkitehdit, rakenne- ja talotekniikan osaajat, rakennuttajakonsultit sekä elinkaariasiantuntijat.

Kysy lisätietoja

Henri Salonen

Henri Salonen

puurakennesuunnittelun kehityspäällikkö

rakennesuunnittelu koko Suomi

+358 40 528 5619 henri.salonen@ains.fi Tampere

Antti Alvoittu

Antti Alvoittu

asiakkuus- ja myyntijohtaja

Koko Suomi

+358 50 360 9160 antti.alvoittu@ains.fi Espoo

Tutustu muihin palveluihin

Puurakennesuunnittelu
Puurakennesuunnittelu

Vähähiilinen rakennuttaminen
Vähähiilinen rakennuttaminen

Hankesuunnittelu
Hankesuunnittelu