A-Insinoorit-Meillä on rakennusinsinöörialojen opiskelijoille työpaikka, jossa yksilö ja uudet ideat ovat arvossaan.
Tuleva A-Insinööri

Opiskelijoille

Oletko teknisen alan loppuvaiheeseen ehtinyt korkeakouluopiskelija tai vastavalmistunut? Tarjoamme sinulle oikeita töitä omalta alalta rakennuttamisessa ja projektinjohdossa, infrasuunnittelussa, rakennesuunnittelussa, yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelussa, arkkitehtisuunnittelussa, teollisuus- ja talotekniikassa sekä korjausrakentamisessa.

A-Insinööreissä saat olla oma itsesi – ja kasvaa sellaiseksi kuin haluat. Rakennamme toimivinta ja kestävintä elinympäristöä kannustavassa ja tasa-arvoisessa työporukassa, jossa sinua ja uusia ideoita arvostetaan.

Kesätöissä, osa-aikatyöntekijänä tai lopputyön parissa pääset mukaan merkittäviin projekteihin näyttämään koko osaamisesi. Meillä uskotaan yhdessä tekemiseen yli alojen, joten opit jatkuvasti uutta sekä ajattelemaan rakentamista kokonaisvaltaisesti. 

Kurkkaa kesätyöntekijöidemme Pyry-Herkon ja Katarinan kesätyökokemukset, ja jätä avoin hakemus.

Sparraaja lopputyöhön

Jos sinulla on aikomus saada lopputyö valmiiksi hyvin ansioin, kuljemme mielellämme rinnallasi valmistumisen kynnyksellä.

Harjoittelijanamme saat riittävästi aikaa, inspiraatiota ja ohjausta lopputyösi tekemiseen. Jätä avoin hakemus.

Tehdään tuttavuutta

Asiantuntijayhteisöömme kuuluu monia rakennus- ja suunnittelualan arvostettuja osaajia, joista osa toimii työnsä ohessa opetus- ja tutkimustehtävissä. Pidämme aktiivista yhteyttä alan oppilaitoksiin ja järjestämme säännöllisesti yhteisiä tutustumistilaisuuksia ainejärjestöjen ja opiskelijayhdistysten kanssa.

Jos haluat vierailevan asiantuntijan tai käytännön case-esittelyn luennolle tai seminaariin tai tulla porukalla yritysvierailulle, järjestämme sen.

Rekrytointeihin ja lopputöihin liittyvissä asioissa ota yhteyttä HR-tiimiimme: 

Oppilaitoksiin liittyvissä asioissa auttavat opiskelijavastaavamme:

”A-Insinööreissä on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena. Olemme ylpeitä siitä, mitä olemme yhdessä!”

Henkilöstötutkimus 2021

Jätä avoin hakemus!

HAE MEILLE TÖIHIN

 

Ains_Porukalla-parasta_tunnus_1920x1080

Mitä kaikkea me teemme? Mikä on tapamme toimia? Keitä me olemme?

Tutustu yritykseen