A-Insinoorit-Meillä on rakennusinsinöörialojen opiskelijoille työpaikka, jossa yksilö ja uudet ideat ovat arvossaan.
Tuleva A-Insinööri

Opiskelijoille

Työelämä on matka, missä muutos on ainut varma asia. Rohkeasti tulevaisuuteen katsoville rakentamisen ja suunnittelun asiantuntijoille riittää nyt ja tulevaisuudessa merkityksellisiä töitä.

Tule sellaisena kuin olet – ja kasva A-Insinöörien kanssa. Teemme yhdessä rohkeita harppauksia kohti kestävämpää rakennettua ympäristöä porukassa, jossa sinua ja uusia ideoita arvostetaan.

Kesätöissä, osa-aikatyöntekijänä tai lopputyön parissa pääset mukaan merkittäviin projekteihin näyttämään koko osaamisesi. Tarjoamme sinulle oikeita töitä omalta alalta rakennuttamisessa ja projektinjohdossa, arkkitehti- ja rakennesuunnittelussa, yhdyskunta-, ympäristö- ja teollisuussuunnittelussa, talotekniikassa ja korjausrakentamisessa.  

Meillä uskotaan yhdessä tekemiseen yli alojen, joten opit jatkuvasti uutta sekä ajattelemaan rakennettua ympäristöä kokonaisvaltaisesti. 

Kurkkaa kesätyöntekijöidemme Pyry-Herkon ja Katarinan kesätyökokemukset tai Ville Laineen, Piritta Laitakarin sekä Roope Haimilan tarinat heidän työuransa merkkipaaluista, ja jätä avoin hakemus.

Sparraaja lopputyöhön

Jos sinulla on aikomus saada lopputyö valmiiksi hyvin ansioin, kuljemme mielellämme rinnallasi valmistumisen kynnyksellä.

Harjoittelijanamme saat riittävästi aikaa, inspiraatiota ja ohjausta lopputyösi tekemiseen. Jätä avoin hakemus.

Tehdään tuttavuutta

Asiantuntijayhteisöömme kuuluu monia rakennus- ja suunnittelualan arvostettuja osaajia, joista osa toimii työnsä ohessa opetus- ja tutkimustehtävissä. Pidämme aktiivista yhteyttä alan oppilaitoksiin ja järjestämme säännöllisesti yhteisiä tutustumistilaisuuksia ainejärjestöjen ja opiskelijayhdistysten kanssa.

Jos haluat vierailevan asiantuntijan tai käytännön case-esittelyn luennolle tai seminaariin tai tulla porukalla yritysvierailulle, järjestämme sen.

Rekrytointeihin ja lopputöihin liittyvissä asioissa ota yhteyttä HR-tiimiimme: 

Oppilaitoksiin liittyvissä asioissa auttavat opiskelijavastaavamme:

”Olen saanut tehdä omien arvojeni mukaista työtä, palautetta, kannustusta ja vastuuta. Olen jo paljon parempi osaaja kuin aloittaessani. 

Täällä kehitetään toimintamalleja rohkeasti, jolloin myös ihmisillä on mahdollisuus kehittyä." 

Henkilöstötutkimus 2023

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja jätä hakemus!

HAE MEILLE TÖIHIN