Tuleva A-Insinööri

Opiskelijoille

Oletko teknisen alan korkeakouluopiskelija tai vastavalmistunut, rakennusalasta innostunut tuleva huippuosaaja? Tarjoamme kesätyöpaikan, osa-aikatyön tai lopputyöaiheen, joka siivittää merkityksellisen työuran alkuun.

Meillä pääset jo kesätyöntekijänä ja harjoittelijana mukaan merkityksellisiin asiakasprojekteihin, tasa-arvoisessa työporukassa, missä sinua ja uusia ideoita arvostetaan.

Voit tehdä töitä joustavin työajoin, pääset tutustumaan etunojassa nouseviin suunnitteluteknologioihin ja jätät oman jälkesi rakennettuun ympäristöön.

Kurkkaa kesätyöntekijöidemme Pyry-Herkon, Altin ja Katarinan kesätyökokemukset, ja jätä avoin hakemus.

Sparraaja lopputyöhön

Jos sinulla on aikomus saada lopputyö valmiiksi hyvin ansioin, kuljemme mielellämme rinnallasi valmistumisen kynnyksellä.

Harjoittelijanamme saat riittävästi aikaa, inspiraatiota ja ohjausta lopputyösi tekemiseen. Jätä avoin hakemus.

Tehdään tuttavuutta

Asiantuntijayhteisöömme kuuluu monia rakennus- ja suunnittelualan arvostettuja osaajia, joista osa toimii työnsä ohessa opetus- ja tutkimustehtävissä. Pidämme aktiivista yhteyttä alan oppilaitoksiin ja järjestämme säännöllisesti yhteisiä tutustumistilaisuuksia ainejärjestöjen ja opiskelijayhdistysten kanssa.

Jos haluat vierailevan asiantuntijan tai käytännön case-esittelyn luennolle tai seminaariin tai tulla porukalla yritysvierailulle, järjestämme sen.

Ota yhteyttä ensisijaisesti HR-tiimiimme tai tarvittaessa opiskelijavastaaviimme: 

”A-Insinöörit on erittäin hyvä työnantaja, jossa ihmisille annetaan mahdollisuus kehittyä päivittäin. Työilmapiiri ja kollegat ovat ensiluokkaista.”

Henkilöstötutkimus 2020

Jätä avoin hakemus

HAE MEILLE TÖIHIN