Annalan Viitoset Tampereella on viiden taloyhtiön kokonaisuus, johon tehtiin putkistoremontti.
Palvelut

Putkistosaneeraus

Kiinteistön linjasaneeraus eli putkiremontti on usein taloyhtiön kalleimpia korjaushankkeita. Asiantuntijoidemme avulla ja hyvällä suunnittelulla voit säästää merkittävästi putkiremontin kustannuksissa.

PYYDÄ TARJOUS

Voit jättää putkiremontin suunnittelun asiantuntijoidemme huoleksi. Teemme suunnittelun aina kiinteistön kunnon ja osakkaiden tarpeet huomioiden. Kyseessä saattaa olla suppeampi putkiremontti tai laaja, jossa kiinteistön käyttövesi-, lämmitysvesi- ja viemäriputkien lisäksi uusitaan myös märkätilojen vesieristykset, laatoitukset ja vesikalusteet. Esimerkiksi vesivahingoissa myös kiinteistön rakenteita voi olla tarpeen korjata.

Taloyhtiöiden putkiremonttien lisäksi suunnittelemme teollisuuden putkistosaneerauksia.

Kokonaisvaltaista palvelua taloyhtiön putkiremonttiin

Korjaussuunnittelun asiantuntijamme ohjaa ja valvoo putkiremontin kulkua taloyhtiösi eduksi. Suunnittelemalla hankkeen hyvin säästämme merkittävästi korjaamisen kustannuksia ja vähennämme putkiremontista asukkaille aiheutuvia haittoja.

Linjasaneerauksen hintaan vaikuttavat kiinteistön ikä, sijainti, huoneistojen keskimääräinen koko ja lukumäärä. Putkiremonttipalvelussamme myös taloyhtiösi osakas saa luonnollisesti vaikuttaa linjasaneerauksen laajuuteen, laatutasoon ja kustannuksiin.

Putkiremontin aluksi selvitetään korjaustarpeet

Putkiremontin aluksi tutkimme kiinteistösi nykyisen teknisen kunnon. Samalla selvitämme osakkaiden tarpeet sekä korjaamisen tavoitteet. Näiden lähtötietojen avulla löydämme teknisesti ja taloudellisesti optimaalisen kokonaisratkaisun kiinteistösi linjasaneeraukseen.

Korjaustarpeen kartoituksen jälkeen määrittelemme ja päätämme yhdessä kanssasi remontin tavoitteet, sisällön, laajuuden, aikataulun ja budjetin. Selvitämme sopivan toteutustavan korjaamiselle. Huolellinen hankesuunnittelu tuo merkittävää kustannussäästöä myöhemmissä vaiheissa.

Olemme apunasi kilpailutuksessa ja urakoitsijan valinnassa

Hankesuunnittelun jälkeen teemme tarkat LVI-suunnitelmat sekä muut rakennuslupaa varten tehtävät piirustukset. Korjaustyön kilpailutukseen tarvitset arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähköpiirustuksia sekä työselostuksia. Autamme sinua myös kilpailutuksessa ja urakoitsijan valinnassa.

Toteutussuunnitteluvaiheessa kartoitamme taloyhtiösi rakennuslupaa vaativat huoneistokohtaiset lisä- ja muutostyötoiveet. Tällaisia ovat esimerkiksi kylpyhuoneiden laajennukset tai huoneistosaunojen rakentaminen.

PUTKIREMONTTI PARANTAA ASUMISVIIHTYVYYTTÄ

Oikein ajoitettu ja parhaalla mahdollisella menetelmällä toteutettu putkistosaneeraus parantaa kaikkien taloyhtiössäsi asuvien asumismukavuutta sekä lisää kiinteistön arvoa ja energiatehokkuutta.

ASUKAS SAA OSALLISTUA

Putkiremonttipalvelussamme myös taloyhtiön osakas saa vaikuttaa putkirempan laajuuteen, laatutasoon ja kustannuksiin.

PALVELUMME PUTKISTOSANEERAUKSISSA

Toimiva viestintä varmistaa onnistuneen putkiremontin

Putkisto kestää toimintakunnossa tyypillisesti 40–50 vuotta. Koska putkiremontti väistämättä haittaa asumista, sen suunnitteluun kannattaa panostaa. Linjasaneerauksen asiantuntijamme tietävät, että avoin, aktiivinen ja ajantasainen viestintä on onnistuneen putkiremontin edellytys. Siksi asukkaille tiedottaminen on olennainen osa palveluamme.

Kysy lisätietoja

Tuomas Koski-Lammi
Tuomas Koski-Lammi

suunnittelujohtaja, korjaus- ja asiantuntijapalvelut
+358 40 670 0131
tuomas.koski-lammi@ains.fi
Etelä-Suomi
rakennesuunnittelu

Ruut Ronni
Ruut Ronni

yksikönjohtaja
+358 40 126 2300
ruut.ronni@ains.fi
Sisä-Suomi
rakennuttaminen

Pekka Narinen
Pekka Narinen

operatiivinen johtaja
+358 40 500 1411
pekka.narinen@ains.fi
koko Suomi
rakennesuunnittelu

Jari Jäntti
Jari Jäntti

suunnittelujohtaja, korjausrakentaminen
+358 40 653 1725
jari.jantti@ains.fi
Itä-Suomi
rakennesuunnittelu

Palveluun liittyvät referenssit

Annalan ryhmäkoti, Tampere
Annalan ryhmäkoti, Tampere
As.oy Nahkakeskustalo, Helsinki
As.oy Nahkakeskustalo, Helsinki
As.oy Läntinen Puistokatu 6, Helsinki
As.oy Läntinen Puistokatu 6, Helsinki