Hyödynnämme purettavan rakennuksen kartoituksessa digitaalista kaksosta.
Palvelut

Purkukartoitus

Purkukartoitus on rakennushankkeen käytännön kiertotaloussuunnitelma, johon sisältyy mm. rakenne- ja haitta-ainetutkimukset. Autamme sinua hyödyntämään purkukohteesi kierrätettävät materiaalit uudelleen.

PYYDÄ TARJOUS

Purkukartoituksessa purettavan rakennuksen rakennusmateriaalit ja mahdolliset haitalliset aineet kartoitetaan. Saat käyttöösi purkumateriaaliselvityksen, jossa kuvataan kiinteistön materiaalien määrä, laatu sekä mahdollisuudet uudelleenkäyttöön.

Asiantuntijoidemme laatima purkukartoitus sisältää ympäristöministeriön ohjeistuksen mukaiset rakenne- ja haitta-ainetutkimukset sekä tunnistetut vaihtoehdot materiaalien uudelleenkäyttöön ja kierrättämiseen. 

Digitaalisesta kaksosesta lisäarvoa purkukartoitukseen

Purkukartoituksen osana tuotamme kiinteistöstä digitaalisen kaksosen. Tällöin purettavasta kohteestasi ei tarvitse laatia uusia piirustuksia esimerkiksi purku-urakan suunnittelua varten. Virtuaalisesta mallista on hyötyä myös mahdollisissa korjaus- ja laajennushankkeissa. 

Enemmän hyötyä purkukartoituksesta

Purkukartoitus on hyvä laatia mahdollisimman varhaisessa vaiheessa rakennushanketta, viimeistään hankesuunnitteluvaiheessa. Näin varmistat, että ympäristö- ja muihin lupakäsittelyihin jää riittävästi aikaa ja sinulla on mahdollisuus hyödyntää kierrätyskelpoiset purkumateriaalit uudelleen omassa kohteessasi.

Purkukohteessa uudelleen käytettäviksi tunnistettujen materiaalien hyödyntämiseen on monia vaihtoehtoja. Kiertotalousasiantuntijamme auttavat kustannustehokkaassa uudelleenkäytön suunnittelussa. Lue lisää:  Kiertotalouden asiantuntijapalvelut

RAKENNUKSEN PURKAMISEEN LIITTYVÄT KIERTOTALOUDEN PALVELUMME

Kysy lisätietoja

Janita Rintala

Janita Rintala

kestävän rakentamisen asiantuntija

korjaussuunnittelu ja asiantuntijapalvelut

+358 41 731 3118 janita.rintala@ains.fi Espoo

”Autamme löytämään purettavan rakennuksen tai korjaushankkeesi potentiaaliset kiertotalouden mahdollisuudet.”

PURKUKARTOITUKSEN KOKONAISPALVELU

Moniammatillinen tiimimme auttaa hankkeesi purkukartoituksessa.

LISÄARVOA DIGITAALISELLA KAKSOSELLA

Virtuaalista mallia voit hyödyntää monipuolisesti koko rakennushankkeesi ajan.

KOKONAISUUS HALLINNASSA

Mahdollisuus kokonaissuunnittelumalliin, jossa vastaamme vastaa kaikista projektisi ratkaisuista tehokkaasti ja tavoitteisiisi sitoutuen.

Tutustu muihin palveluihin

Hiilijalanjälkilaskenta
Hiilijalanjälkilaskenta

Rakennuttaminen
Rakennuttaminen

PIMA-tutkimukset
PIMA-tutkimukset