TETAn asiantuntijat, tyoyhteiso-1
Tuleva A-Insinööri

Työsuhde-edut

Tavoitteenamme on olla rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijoiden paras työpaikka. Perustan sille luo tasavertaisuutta, jokaisen arvostamista ja yhdessä tekemistä korostava kulttuuri.

A-Insinöörit on modernein työtiloin ja -välinein varusteltu suunnittelu- ja konsulttitalo, joka tarjoaa ison yhtiön edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden ja reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin. Lue lisää: Tällainen on kulttuurimme

Satsaamme siihen, että jokainen työpäivä alkaa puuroa paremmalla aamupalalla. Työpäivän jälkeen voi vaihtaa vapaalle harrastusporukassa vaikka jalkapallon, jääkiekon tai pilateksen parissa.

Arvostamme paitsi työtä, myös perhettä ja vapaa-aikaa: työajat joustavat muun elämän tarpeiden mukaan. Tiimi- ja henkilöstöjuhlat, työntekijöidemme käyttöön tarkoitetut lomamökit sekä yhteiset ekskursio-matkat ovat meillä osa me-hengen ja hyvinvoinnin ylläpitoa. 

Kasva rakennusalan huippuosaajaksi, kehitä ideastasi innovaatio

Kannustamme rohkeuteen, uuteen ajatteluun ja siihen, että jokainen saa kehittyä sekä kehittää. Järjestämme omassa akatemiassamme valmennuskokonaisuuksia ja mahdollistamme ulkoiset koulutukset jokaisen ammatillisen kehittymisen tarpeeseen.

Olemme ketteriä tarttumaan etunojassa nouseviin teknologioihin ja annamme tilaa työntekijöidemme ideoiden edistämiseen. Tuemme start-up -ohjelmassamme ideoiden kehittämistä kaupallisiksi innovaatioksi, vaikka itsenäiselle start up -yrittäjän tielle asti.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä lounas- ja kulttuuriedut.  Tulospalkkiojärjestelmä ulottuu kaikkiin työntekijöihimme.

”Projektit ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia, aamupala on iso plussa, palkkataso kilpailukykyinen ja bonusjärjestelmä huomioi kaikki työntekijät. Yhteinen virkistystoimintakin meillä on aktiivista.” 

Henkilöstötutkimus 2023

PERUSEVÄÄT

  • 1 300 kollegaa
  • 18 toimipaikkaa
  • 70 % miehiä, 30 % naisia
  • 251 yhteistä aamupalaa vuodessa
  • 436 000 kahvikupillista vuodessa
A-Insinööreissä on rakennusinsinöörin hyvä olla, vaikka villasukkasillaan.

A-Insinööreissä ollaan vaikka villasukkasillaan.

HAE MEILLE TÖIHIN