A-Insinöörien akennushankkeiden johtamisen uudella palvelumallilla hanketta johdetaan taloudellisista, laadullisista ja ekologisista tavoitteista käsin kaikissa suunnittelun ja rakentamisen vaiheissa.
Palvelut

Taloudenohjauspalvelu

Ketterä kustannustieto ohjaamaan rakennushanketta! Taloudenohjauspalvelu tarjoaa rakennuttajille asiantuntijan sekä simulaatioteknologian rakennushankkeiden kustannusten ennakoimisen ja suunnittelun ohjaukseen hankkeen alkumetreiltä lähtien.

OTA YHTEYTTÄ

Taloudenohjauspalvelu on rakennuttajille kehittämämme palvelumalli, jossa hanketta johdetaan taloudellisista, laadullisista ja ekologisista tavoitteista käsin kaikissa suunnittelun ja rakentamisen vaiheissa. Palvelussa kustannuslaskennan osaaminen yhdistyy älykkään simulaatioteknologian, Haahtelan Realaizer®-ohjelmiston  hyödyntämiseen.

Ammattitaitoisen, uutta teknologiaa ja vertailudataa hyödyntävän kustannusasiantuntijamme avulla voit käynnistää hankkeen ketterästi taloudellisista tavoitteista lähtien, mikä vähentää alkuvaiheen suunnittelun tarvetta.

 Kun toiminnalliset ja taloudelliset raamit tunnetaan ensin, suunnittelu voi alkaa ja jatkua tehokkaasti ja tavoitteellisesti.

Realaizer®-ohjelmiston simulaatiot perustuvat Haahtelan yli 50 vuoden kehitys- ja tutkimustyöhön sekä jatkuvasti päivittyvään rakentamisen hintatietoon. Samaan palveluun ja teknologiaan nojaten laskemme ja ohjaamme myös hiilijalanjälkeä sekä elinkaarikustannuksia.

Tehokasta suunnittelun taloudellista ohjausta

Palvelussa tuotettujen simulaatioiden avulla teet oikeita tilaratkaisuja budjettisi puitteissa ja arvioit hankkeen toteutettavuutta. 

Hankeraamien tarkentuessa ja muuttuessa voit vertailla vaihtoehtoja ja arvioida investointipäätösten kannattavuutta ennen varsinaista suunnittelua.

Kumppaninasi autamme ohjaamaan suunnittelua tehokkaasti oikeaan suuntaan koko hankkeen ajan. Katseemme on tiukasti sinun tavoitteissasi sekä hankkeeseen tuottavuuden lisäämisessä.

Taloudenohjauspalvelun avulla teet hankkeen tärkeimmät ratkaisut ennen ensimmäistäkään suunnitelmaa.

Taloudenohjauspalvelun avulla teet hankkeen tärkeimmät ratkaisut ennen ensimmäistäkään suunnitelmaa.

Rakennushankkeen taloudenohjaus tehokkaasti näissä tilanteissa:

Kaikkiin hankkeisiin soveltuva taloudenohjauspalvelu on käytettävissäsi hankemuodosta riippumatta. Kustannusasiantuntijamme tulevat kumppaniksesi kun:

1. Haluat nopeuttaa hankkeen käynnistämistä
Taloudenohjauspalvelun avulla vähennät alkuvaiheessa suunnittelun tarvetta ja käynnistät hankkeen nopeasti taloudellisista tavoitteista lähtien. Kustannusten arviointiin riittävät lähtötiedoksi toiminnalliset tarpeet, käyttötarkoitus sekä kohteen sijainti.

2. Haluat pysyä budjetissa 

Kustannusasiantuntijamme ja Realaizerin simulaatioiden avulla teet oikeita tilaratkaisuja budjetin puitteissa, annat jatkuvaa palautetta hankekumppaneille, parannat ennakointia ja budjetin pitävyyttä.

Rakennushankkeen lopulliset kustannukset voivat vaihdella ilman ammattitaitoista ohjausta +/- 30 % alkuvaiheessa asetetusta arviosta. Taloudenohjauspalvelulla päästään selvästi parempaan tarkkuuteen ja pitävyyteen, jossa vaihteluväli on +/- 5 %.

3. Haluat kohdata muutokset ketterästi 

Rakennusprojektissa tulee aina eteen muutoksia ja tarve korjausliikkeille. Realaizer®-teknologian avulla muutosten vaikutukset simuloidaan paljon perinteistä laskentaa nopeammin ja tietoon perustuvat päätökset tehdään ilman viiveitä ja odotusaikoja.

4. Haluat ohjata ekologista kestävyyttä ja elinkaarikustannuksia

Palvelu mahdollistaa myös hiilijalanjäljen ja elinkaarikustannusten laskennan ja ohjauksen, mikä tukee kestävien ratkaisujen toteuttamista.

5. Haluat parantaa tuottavuutta

Katkeamattomalla rakennushankkeen taloudenohjauksella ja kustannusten läpinäkyvällä simuloinnilla lisäät koko hanketiimin kustannustietoisuutta, säästät aikaa ja kustannuksia ja parannat hankkeesi tuottavuutta.

"Suunnittelu alkaa tehokkaasti ja tavoitteellisesti, kun tunnistat ensin hankkeen taloudelliset ja toiminnalliset raamit."

KÄYNNISTÄ RAKENNUSHANKE KETTERÄSTI

Saat kustannustiedon ja tilannekuvan jo ennen suunnittelun aloittamista. Suunnitteluaika lyhenee.

HALLITSE MUUTOSTEN VAIKUTUKSET

Tunnistat muutosten vaikutukset perinteistä laskentaa nopeammin ja tehokkaammin, ja teet punnitut investointipäätöksen ilman viiveitä.

TOTEUTA HANKE TUOTTAVASTI

Ohjaat suunnittelua tietoon perustuen hankkeen alusta loppuun, ja vältyt yllätyksiltä.

Kysy lisätietoja

Jarkko Koskipalo

Jarkko Koskipalo

yksikönjohtaja, laskenta- ja elinkaaripalvelut

rakennuttaminen koko Suomi

+358 400 174 077 jarkko.koskipalo@ains.fi Espoo

Rami Valtonen

Rami Valtonen

johtaja, kustannuslaskenta

rakennuttaminen koko Suomi

+358 50 552 0033 rami.valtonen@ains.fi Espoo

Palveluun liittyvät referenssit

Auroran koulu, Espoo
Auroran koulu, Espoo
Medisiina D, Turku
Medisiina D, Turku
As Oy Nahkakeskustalo, Helsinki
As Oy Nahkakeskustalo, Helsinki

Tutustu muihin palveluihin

Hankkeen johtaminen ja rakennuttaminen
Hankkeen johtaminen ja rakennuttaminen

Vähähiilinen rakentaminen
Vähähiilinen rakentaminen

Kannattavuuslaskenta
Kannattavuuslaskenta