Experisense-palvelulla kiinteistösi sisäilmasto kuntoon.
Palvelut

Experisense

Sisäilmastoa parantamalla voit säästää kiinteistössäsi valtavasti energiaa sekä pidentää rakennuksen elinikää. Erinomainen sisäilmasto on mahdollista toteuttaa asiantuntijoidemme avulla.

PYYDÄ TARJOUS

Kiinteistön sisäilmasto kuntoon

Experisense-palvelumme avulla saat kattavan kokonaiskuvan kiinteistösi sisäilmastoon vaikuttavien järjestelmien kunnosta ja toimivuudesta. Annamme myös suositukset niiden toiminnan parantamiseksi. Avullamme pienennät kiinteistösi käyttökustannuksia, lisäät energiatehokkuutta sekä pidät kiinteistösi käyttäjät tyytyväisinä ja säilytät kiinteistösi arvon.

Autamme kiinteistöomistajia, kiinteistökehittäjiä ja rakennusten käyttäjiä tutkimalla rakennuksen sisäilmastoa. Laadimme suositukset sisäolosuhteiden ja energiatehokkuuden parantamiseen – yksin tai yhdessä kumppaniverkostomme kanssa.  

Asiantuntijamme hallitsevat erilaiset kiinteistöt toimitiloista virkistyskeskuksiin, kouluja ja päiväkoteja unohtamatta. Lopputuloksena tilasi on turvallinen, terveellinen ja tuottava.

Sisäilmaston kartoituksesta hyvään kunnossapitoon

Mittausten, analysoinnin ja raportoinnin avulla saat tutkittua tietoa kiinteistösi ja sen sisäilmaston nykytilasta. Näiden tietojen avulla voimme antaa suositukset kiinteistön olosuhteiden ja energiatehokkuuden parantamiseen. Toimenpiteiden keskiössä on rakennuksen koko elinkaari, mukaan lukien hiilijalanjälki sekä ennen kaikkea rakennuksen käyttäjien hyvinvointi.

Mittaamme muun muassa rakennuksessa vallitsevia lämpö- ja akustisia olosuhteita sekä taloteknisten järjestelmien toimintaa. 

Kiinteistön sisäilmaston parantaminen Experisense-palvelulla

Olemme kehittäneet Experisense-palvelumme osana Future space -konseptia. Mukana yhteistyössä ovat Suomen kokeneimmat ja osaavimmat asiantuntijat ja tutkimuslaitokset. Experisense-palvelumme soveltuu hyvin liike- ja toimitiloihin sekä erilaisiin julkisiin palvelurakennuksiin.

Experisense-palveluun sisältyy tarpeidesi mukaan taloteknisten järjestelmien toiminnan tarkistamista (ilmanvaihto, lämmitysjärjestelmät, muu rakennusautomaatio, rakennetekniset ja akustiset ominaisuudet sekä valaistus) sekä muiden sisäilmaston laatuun vaikuttavien tekijöiden tarkastelua, kuten rakenteelliset tai materiaaleihin liittyvät seikat. 

Experisense jatkaa taloteknisten järjestelmien elinkaarta

Mittauksen ja analysoinnin tuloksena ei aina tarvita isoja muutoksia parantamaan sisäilmastoa kiinteistössä. Usein jo pienillä taloteknisten järjestelmien säädöillä pystymme parantamaan sisäolosuhteita ja vaikuttamaan energiatehokkuuteen. Palvelumme avulla sinun on mahdollista jatkaa olemassa olevien järjestelmien elinkaarta ja saada näin kustannussäästöä.

Kun kiinteistössä tarvitaan isompia muutoksia, autamme sinua valitsemaan kiinteistön käytön ja tavoitteidesi näkökulmasta parhaan ratkaisun.

"Terveellinen, turvallinen ja tuottava kiinteistö."

HYVINVOINTIA IHMISILLE JA RAKENNUKSELLE

Autamme kiinteistöomistajia, kiinteistökehittäjiä ja rakennusten käyttäjiä tutkimalla rakennuksen sisäilmastoa.

ENERGIATEHOKKUUS

Suositukset energiatehokkuuden parantamiseksi.

ELINKAARI PITENEE

Sekä taloteknisten järjestelmien että kiinteistön elinkaari pitenee.

EXPERISENSE

 • Katsastukset
 • Haastattelut
 • Tutkimukset
 • Mittaukset
 • Kausitarkastukset
 • Sisäilmakatselmukset
 • Analysointi
 • Ongelmien tunnistaminen
 • Suositukset ja priorisointi
 • Toimenpiteet
 • Energiaseuranta
 • Kunnossapidon ohjaus

Kysy lisätietoja

Lari Eskola

Lari Eskola

johtava asiantuntija, sisäilmasto

korjaussuunnittelu ja asiantuntijapalvelut koko Suomi

+358 40 637 2131 lari.eskola@ains.fi Espoo

Lauri Savolainen

Lauri Savolainen

projektipäällikkö

teollisuus- ja talotekniikka

+358 50 307 2222 lauri.savolainen@ains.fi Tampere

TUTUSTU MUIHIN PALVELUIHIN

Sisäilma ja rakennusterveys
Sisäilma ja rakennusterveys

Korjaussuunnittelu
Korjaussuunnittelu

Kuntoarviot- ja tutkimukset
Kuntoarviot- ja tutkimukset