Virpi Kehiakehi kosteudenhallinnan ja tuotekelpoisuuden erityisasiantuntijaksi A-Insinööreille
Uutiset

Virpi Kehiakehi kosteudenhallinnan ja tuotekelpoisuuden erityisasiantuntijaksi A-Insinööreille

Virpi Kehiakehi (51) aloitti lokakuun alussa kosteudenhallinnan ja tuotekelpoisuuden erityisasiantuntijana A-Insinöörien korjaus- ja asiantuntijapalvelut -yksikössä Espoossa. Kehiakehin pitkä kokemus tarkastustoiminnasta ja lainsäädännöstä sekä viranomaisnäkökulman tuntemus vahvistavat A-Insinöörien korjausrakentamisen asiantuntijatiimiä etenkin pääkaupunkiseudulla.

Virpi Kehiakehilla on takanaan lähes 20 vuoden työura Helsingin kaupungin rakennusvalvonnassa. Rakennusvalvonnan tarkastusinsinöörinä toimiessaan hän osallistui rakennustuotteiden tuotekelpoisuuteen, kosteudenhallintaan ja palokatkosuunnitteluun liittyviin kehityshankkeisiin. Lisäksi hän on urallaan työskennellyt niin rakennesuunnittelun, rakennuttamisen kuin työmaamestarin tehtävissä. Rakentamisen kokemusta Kehiakehille on kertynyt jo yli 30 vuotta kotimaasta ja Englannista. A-Insinööreille hän siirtyi Asuntotuotantopalveluiden projektipäällikön tehtävistä.

Kehiakehi vastaa uudessa tehtävässään asiakkaiden projekteissa tuotekelpoisuuteen ja kosteudenhallintaan liittyvistä kysymyksistä, olipa kyse sitten tarjoustoiminnasta tai varsinaisista rakennushankkeista.

– En pelkää avata suutani, jos on tarve saada asioita tapahtumaan. Näen mahdollisuutenani toimia eräänlaisena matkasaarnaajana tuotekelpoisuuden ja kosteudenhallinnan saralla vahvan lainsäädännön ja uusimpien toimintamallien tuntemukseni ansiosta, Virpi Kehiakehi lupaa.

– Virpi Kehiakehin aiempi työkokemus etenkin tarkastuspuolelta ja jämäkkä työote auttaa asiakasta nukkumaan yönsä rauhassa, kun laajaa tietopohjaa vaativat selvitykset ja suunnitelmat ovat varmoissa käsissä, uskoo korjaus- ja asiantuntijapalvelut -yksikön johtaja Seppo Raiski.

– Tuotekelpoisuuspalvelumme on Suomen huippua ja myös kosteudenhallinnassa asiantuntemuksemme arvostetaan korkealle. Kehiakehin saaminen mukaan tiimiin lisää edelleen tätä vahvaa osaamista, toteaa Seppo Raiski.

– Odotan ja toivon pystyväni parantamaan rakentamisen laatua. Olen innokas kehittämään itseäni ja näen mahdollisuutena jakaa osaamistani myös oman talon sisällä, jolloin pystymme auttamaan A-Insinöörien asiakkaita entistäkin paremmin, Virpi Kehiakehi visioi.

A-Insinöörien korjaus- ja asiantuntijapalveluiden tiimissä Espoossa työskentelee yli 40 asiantuntijaa.

Lue lisää: tuotekelpoisuuden palvelut

Lue lisää: kosteudenhallinta ja kosteusturva-elinkaaripalvelut

Lisätietoja:
Virpi Kehiakehi
Asiantuntija, kosteudenhallinta ja tuotekelpoisuus, A-Insinöörit Suunnittelu Oy
puh. 050 350 4196
virpi.kehiakehi@ains.fi

TILAA UUTISKIRJE