Vähähiilisen rakennuttamisen -klinikka saat eväitä vähähiiliseen rakentamiseen. Mukana A-Insinöörien Liisa Jäätvuori.
Uutiset

Vähähiilisen rakennuttamisen klinikka opastaa ilmastoystävällisiin valintoihin rakennushankkeissa

Onko rakennushankkeillasi jo hiilijalanjälkitavoite? Raklin ja A-Insinöörien klinikka opastaa ohjaamaan rakennushanketta määrätietoisesti kohti asetettuja hiilitavoitteita ja pienentämään rakennushankkeen ilmastovaikutuksia merkittävästi.

Tervetuloa mukaan Vähähiilinen rakennuttaminen -klinikkaan! RAKLI:n ja A-Insinöörien yhteistyössä toteuttama valmennus käynnistyy syksyllä 2020 ja jatkuu kevääseen 2021.

Klinikka perustuu osallistaviin työpajoihin, joissa saat hyvät eväät päästöttömän, vähähiilisyyteen tähtäävän rakennushankkeen läpivientiin. Klinikka on suunnattu erityisesti kiinteistönomistajien ja -sijoittajien sekä kaupunkien ja kuntien rakennuttamisesta vastaaville johtajille ja päälliköille. Virittäydy teemaan lukemalla blogi: Nämä viisi asiaa kannustavat etsimään vähähiilisiä ratkaisuja rakentamisessa.

ALOITUSSEMINAARISSA on luvassa ajantasainen katsaus vähähiilisen rakentamisen tiekarttoihin: Missä mennään rakennuttamista ohjaavissa vaatimuksissa ja suunnitelmissa juuri nyt? Mitä rakennuttajalta vaaditaan markkinan ja säädösympäristön muuttuessa nopeasti vähähiilisyyttä suosivaksi?

KOLMESSA TYÖPAJASSA pureudutaan vähähiilisyyteen tähtäävän rakennushankkeen läpiviennin keinoihin ja välineisiin: Millaisia päätöksiä rakennuttajan tulee tehdä hankkeen eri vaiheissa? Miten tunnistaa hankkeen hiilijalanjälkeen eniten vaikuttavat tekijät? Miten hyödyntää vähähiilisen rakentamisen ohjaustyökaluja?

Ilmoittaudu mukaan: https://www.rakli.fi/klinikat/vahahiilinen-rakennuttaminen/

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Mikko Somersalmi, puh. 040 720 7645
mikko.somersalmi@rakli.fi

Liisa Jäätvuori, puh. 0207 911 858
liisa.jaatvuori@ains.fi

Marika Latvala, puh. 040 554 1351
marika.latvala@rakli.fi

TILAA UUTISKIRJE