A-Insinöörien rakennuttamispalveluihin kuuluu aktiivinen ote ympäristöjohtamisessa
Uutiset

A-Insinöörien rakennuttamisen palveluille ISO 14001 -ympäristösertifikaatti

A-Insinöörien rakennuttamisen toimialalle on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Sertifioitu ympäristöjärjestelmä tukee rakennuttajakonsulttien ja asiantuntijoiden ympäristöosaamista ja sitoutumista vähähiilisen rakentamisen periaatteisin.

Rakennuttamisen toimialalla ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän ytimen muodostaa rakennetun ympäristön hiilijalanjälkiohjaus, vähähiilisen rakennuttamisen toimintamalli, joka on nivottu osaksi kaikkia rakennuttamisen palveluja.

Ympäristöjärjestelmä ohjaa jatkuvaan parantamiseen mm. hiilipäästö- ja kiertotalousratkaisuihin liittyvässä osaamisessa sekä aktiivisen ympäristöotteen ja positiivisen hiilikädenjäljen lisäämiseen asiakkaiden rakennushankkeissa.

– Olemme ensimmäisiä rakennuttajatoimistoja, joiden palvelut on ympäristösertifioitu. Emme ole menneet siitä, mistä aita on matalin, vaan asettaneet itsellemme kunnianhimoisen tavoitteen ottaa vastuu asiakkaan ympäristötavoitteiden toteutumisesta. Asiantuntijamme ovat jo osoittaneet osaamista ja sitoutumista joka tasolla, toimialajohtaja Juhani Karhu kiittää. Lue lisää: A-Insinöörien vastuullisuusohjelma

Auditoinneissa A-Insinöörien rakennuttajat saivat kiitosta mm. ympäristöjohtamisen periaatteiden viemisestä kattavasti osaksi projektitoimintaa sekä henkilöstön osaamisesta ja sitoutumisesta vähähiilisen rakentamisen periaatteisiin.

A-Insinöörien ISO 14001 -ympäristöjärjestelmät auditoi ja sertifioi DQS.

A-Insinöörien rakennuttamisen toimiala on yksi Suomen suurimmista talonrakennuttajatoimistoista. Toimialalla työskentelee yli 200 rakennushankkeiden johtamisen asiantuntijaa, jotka ovat tilaajan tukena kaikissa rakennushankkeen vaiheissa. Lue lisää: Rakennuttamisen palvelut

Lisätietoja:
Liisa Jäätvuori, johtaja, kestävä kehitys, A-Insinöörit
puh. 044 300 1358
liisa.jaatvuori@ains.fi

Juhani Karhu, toimialajohtaja, rakennuttaminen, A-Insinöörit
puh. 040 593 3783
juhani.karhu@ains.fi

 

"A-Insinöörien rakennuttamispalveluihin kuuluu aktiivisuus ja jatkuva parantaminen myös ympäristöjohtamisessa." 

Juhani Karhu
toimialajohtaja
A-Insinöörit

TILAA UUTISKIRJE