Tiina Volmer A-Insinöörien yrityskaupoista vastaavaksi johtajaksi
Uutiset

Tiina Volmer aloittaa A-Insinöörien yrityskaupoista vastaavana johtajana

Tiina Volmer ryhtyy vastaamaan A-Insinöörien kasvuun ja palveluketjun kehittämiseen liittyvistä yritysjärjestelyistä. Yrityskauppojen ammattilainen on ollut aiemmin mukana rakentamassa kasvupolkuja kiinteistöpalvelu- ja hoiva-aloilla.

KTM Tiina Volmer on nimitetty suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien yrityskaupoista vastaavaksi johtajaksi. A-Insinöörien tavoitteena on laajentaa palveluketjuaan edelleen ja kasvaa sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta.

– A-Insinööreillä on vahva ambitio kasvaa yhdeksi toimialan kärkiyhtiöistä, asiakaskokemus edellä. Massaratkaisujen sijasta uskomme asiakkaiden yksilölliseen palvelemiseen rakennus- ja kiinteistöhankkeissa. Haluamme jatkossakin pitää huolta siitä, että yrittäjähenki, paikallinen ote ja ihmislähtöinen yhteys asiakkaisiin säilyvät. Tiina Volmerin kokemus ja ote tukee näitä tavoitteita erinomaisesti, toimitusjohtaja Jyrki Keinänen sanoo.

Volmerin vastuulle A-Insinööreissä kuuluvat yritysostot ja yrityskauppatoiminnan kehittäminen. Hän on aiemmin toiminut vastaavissa tehtävissä Kotikadulla ja sitä ennen Attendossa.

– On mielenkiintoista päästä mukaan toteuttamaan A-Insinöörien kunnianhimoisia kasvutavoitteita. Rakentamisen ja kiinteistöjen suunnittelu on monimuotoinen toimiala, ja tarjoaa useita mahdollisia kehityspolkuja, joilla voimme edelleen vahvistaa palveluketjuamme ja tuoda arvoa asiakkaille. A-Insinööreissä on hieno, ihmisläheinen ja ketterä yhdessä tekemisen kulttuuri. Se on avainasemassa myös yritysostoissa onnistumisessa, Tiina Volmer toteaa.

Tiina Volmerilla on kaikkiaan kymmenen vuoden työkokemus yrityskauppoihin ja taloushallintoon liittyvistä tehtävistä. Hän on ollut toteuttamassa useita kymmeniä yrityskauppoja hammaslääkäri-, hoiva- ja kiinteistöhuoltopalveluiden toimialoilla.

Lisätietoja:
Tiina Volmer, johtaja, yrityskaupat, A-Insinöörit
puh. 050 411 3932
tiina.volmer@ains.fi

Jyrki Keinänen, toimitusjohtaja, A-Insinöörit
puh. 040 662 5662
jyrki.keinanen@ains.fi

 

"Uskomme kasvutiellämmekin massaratkaisujen sijasta asiakkaiden yksilölliseen palvelemiseen."

Jyrki Keinänen
toimitusjohtaja, A-Insinöörit

 

TILAA UUTISKIRJE