Uutiset

Sairaalatekniikan asiantuntijat kokoontuvat Seinäjoella 5.-6.2.2020

Sairaaloiden tekniselle henkilökunnalle kohdennetut Sairaalatekniikan päivät kokoavat Seinäjoelle noin 800 alan eri asiantuntijaa sekä sairaalarakentamisen päättäjää helmikuun alussa.

Kaksipäiväisen Sairaalatekniikan päivien ohjelma sisältää monipuolisia luentoja alan asiantuntijoilta. Torstaina päälavalla kuullaan A-Insinöörien projektipäällikkö Minna Alhosen puheenvuoro ”Mitä on palvelumuotoilu ja miten sitä voidaan hyödyntää hankkeiden eri vaiheissa”. A-Insinöörien palvelumuotoilu on asiakaslähtöistä suunnittelua muotoilun menetelmin.

– Palvelumuotoilua voidaan käyttää uusien toimitilojen ja palvelujen innovointiin tai nykyisten jo olemassa olevien kehittämiseen käyttäjälähtöisesti. Rakentamisen tavoitteena on tuottaa käyttäjille tarkoituksenmukaiset, toimivat, tehokkaat sekä viihtyisät tilat, Minna Alhonen kiteyttää.

Päivien yhteydessä järjestettävässä näyttelyssä on mahdollisuus tulla A-Insinöörien ständille tapaamaan asiantuntijoitamme ja kuulla mm. miten hiilijalanjälkilaskennan avulla voi edistää vähähiilistä rakentamista.

A-Insinöörit on hetkellä mukana suunnittelemassa mittavia sairaalauudistuksia mm. Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Siilinjärvellä, Oulussa ja Rovaniemellä. Esimerkiksi Kuopion Uusi Sydän -hankkeessa rakennetaan ja uudistetaan allianssimallilla neljässä vaiheessa sairaalatilat, jotka tukevat potilaslähtöistä ja modernia hoitotyötä.

Sairaalatekniikan päivät -tapahtuman järjestää Suomen Sairaalatekniikan yhdistys ry.

Lisätietoja ja tarkempi ohjelma Suomen Sairaalatekniikan yhdistyksen sivuilta http://ssty.fi/ohjelma-2020/

Kuva: Kuopion yliopistollinen sairaala, Uusi Sydän -uudistushanke

 


 

TILAA UUTISKIRJE