Lean Construction Congress 3.–5.6.2019 Helsingissä
Uutiset

Lean Construction Congress 2019 - Miten parantaa suorituskykyä ja yhteistoimintaa rakennusalalla?

Lean-rakentamisen huipputapahtuman pääteemana on rakennusalan kulttuurimuutos kohti parempaa suorituskykyä ja yhdessä kehittämistä.

Kärkitason asiantuntijat meiltä ja maailmalta johdattavat kesäkuun alussa Helsingissä tahtituotannon, Big Roomin ja Last Plannerin taakse: Millaisia tuottavuusloikan avaimia nämä trendikäsitteet ja -menetelmät tarjoavat rakennusalalle?

Leanin menetelmiä ja hyötyjä käsitellään Lean Constrcution Congress -tapahtumassa mm. maailman kehittyneimpien tahtituotanto-projektien kautta. A-Insinöörien toimitusjohtaja Jyrki Keinänen esittää tiistai-iltapäivän Lean-strategiaan pureutuvassa osiossa sekä keskiviikon paneelissa näkemyksiään siitä, mitä annettavaa lean-menetelmillä on erityisesti suunnittelun tehokkuudelle, laadulle ja asiakkaalle tuotetulle arvolle.

Kolmipäiväinen Lean Construction Congress -tapahtuma (LCI-päivät) jakautuu kansainväliseen ja kotimaiseen seminaaripäivään sekä niitä edeltävään, uusia johtamismalleja käsittelevään valmennuspäivään. Tapahtuman järjestävät LCI Finland ry ja Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL.

Lisätietoja ja tarkempi ohjelma:
Lean Construction Congress -tapahtumasivuilta

TILAA UUTISKIRJE