A-Insinöörien toimitusjohtaja Jyrki Keinänen on nimitetty SKOL:n puheenjohtajaksi.
Uutiset

Jyrki Keinänen SKOLin puheenjohtajaksi

A-Insinöörien toimitusjohtaja, tekniikan tohtori Jyrki Keinänen on valittu suunnittelu- ja konsultointiyritysten toimialajärjestö SKOL ry:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi.

Vuoden 2019 alussa puheenjohtajakautensa aloittavan Keinäsen mielestä rakentamisen suunnittelu- ja konsultointipalveluissa tarvitaan proaktiivisuutta ja uusia avauksia.

– Meillä pitää olla enemmän rohkeutta tarjota sellaisia ratkaisuja, joita asiakas ei ole tullut ajatelleeksi. Kun vielä pystymme osoittamaan tuottamamme arvon, uskon, että asiakkaat ovat valmiita myös maksamaan siitä, Keinänen toteaa.

– Suunnitteluun käytettyjen tuntien minimoinnista pitäisi päästä arvon maksimointiin. Arvon tuotolla on suora yhteys koko toimialan kehittymiseen ja siihen, että ala houkuttelee jatkossakin nuoria lahjakkaita osaajia.

SKOL ry on suunnittelu- ja konsultointialan yritysten toimialajärjestö, ja yksi Teknologiateollisuuden viidestä päätoimialasta. Ala työllistää Suomessa yli 55 000 työntekijää.

A-Insinöörit Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana vuodesta 2014 toiminut Jyrki Keinänen seuraa SKOLin puheenjohtajana Ramboll Finland Oy:n hallituksen puheenjohtajaa Markku Moilasta.

Rakentamisen yhteistyömallien vahvana puolestapuhujana tunnettu Keinänen on työurallaan toiminut useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä johtotehtävissä suunnittelun ja rakentamisen toimialoilla. SKOLin hallituksen jäsen hän on ollut vuodesta 2018.

Uusi hallitus valittiin SKOLin syyskokouksessa Helsingissä 19.11.2018. SKOL on kuluvan vuoden aikana uudistanut strategiansa. Uusi strategia pyrkii vahvistamaan suunnittelu- ja konsultointialan roolia vastuullisena ratkaisujen tuottajana.

Lisätietoja:
Jyrki Keinänen, toimitusjohtaja, A-Insinöörit Oy
puh. 040 662 5662
jyrki.keinanen@ains.fi

SKOL ry:n tiedote

TILAA UUTISKIRJE