Kansainvälinen ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä täydentää A-Insinöörien kansallista RALA-sertifiointia, ja tukee maailmalla tunnustettua projektiosaamista.
Uutiset

ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti A-Insinöörien Civil Engineering -toimialalle – tukee osaamisen vientiä ja jatkuvaa parantamista

A-Insinöörien yhdyskunta- ja ympäristörakentamisen asiantuntijapalveluille on myönnetty ISO 9001:2015 -sertifiointi. Kansainvälisesti tunnettu laatujärjestelmä kattaa kaikki toimialan suunnittelu-, konsultointi- ja asiantuntijapalvelut.

Kansainvälinen ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä täydentää A-Insinöörien kansallista RALA-sertifiointia, ja tukee maailmalla tunnustettua projektiosaamista.

– Infrasuunnittelukohteemme, Tampereen Rantatunneli, palkittiin viime vuonna maailman parhaana mega-luokan projektina. Olkiluotoon puolestaan ollaan rakentamassa maailman ensimmäistä ydinpolttoaineen loppusijoituslaitosta, jonka toteutuksessa maanalaisen rakentamisen ja ydinjätehuollon asiantuntijoillamme on ollut merkittävä rooli. ISO 9001 -laatusertifikaatti osoittaa haluamme jo nyt korkeatasoiseksi tunnustetun asiantuntijatyömme jatkuvaan parantamiseen. Se myös tukee osaamisemme vientiä ja kansainvälistä kasvua, toimialajohtaja Vesa Järvinen sanoo.

ISO 9001:2015 -järjestelmällä valmistaudutaan myös mm. maailman suurimman rautatietunnelin suunnitteluun. A-Insinöörit on mukana Helsinki-Tallinna-tunnelia edistävässä FinEst Bay Area hankekehitysprojektissa.
ISO 9001:2015 -standardiin perustuva laatujärjestelmä tarjoaa perustan toiminnan asiakaslähtöiseen kehittämiseen.

– ISO 9001 -laadunhallinnassa keskeisiä ovat asiakastavoitteiden täyttäminen ja toiminnan jatkuva parantaminen. Asiakastarpeisiin ketterästi vastaava, prosessimainen ajattelu ja toiminta sopii hyvin myös suunnittelu- ja asiantuntijaprojektien maailmaan ja tuo lisää ennakoitavuutta hankkeisiin, laatupäällikkö Anna Tarhonen toteaa.

A-Insinöörien Civil Engineering -toimialan ISO9001:2015-järjestelmä on DQS:n auditoima ja sertifioima. Toimialalla työskentelee yli 150 asiantuntijaa, jotka tarjoavat yhdyskunta- ja ympäristörakentamisen asiantuntijapalveluita infra- ja pohjarakenteiden, maanalaisten tilojen sekä ydinjätehuollon toteuttamiseen.

Lisätietoja:
Vesa Järvinen, toimialajohtaja, A-Insinöörit, Civil Engineering
puh. 040 652 9898
vesa.jarvinen@ains.f

Anna Tarhonen, laatupäällikkö, A-Insinöörit, Civil Engineering
puh. 040 846 7938
anna.tarhonen@ains.fi

ISO-sertifikaatti-logo

 

TILAA UUTISKIRJE