A-Insinöörit tuottamaan Senaatti-kiinteistöille visualisointipalveluja
Uutiset

A-Insinöörit tuottamaan Senaatti-kiinteistöille visualisointipalveluja

A-Insinöörit ryhtyy tuottamaan Senaatti-kiinteistöille tila- ja rakennussuunnitelmia havainnollistavia palveluja. Visualisointiin perustuvat palvelut auttavat työympäristöjen asiakaslähtöisessä kehittämisessä ja myynnissä.

Tammikuussa käynnistyvää palveluyhteistyötä koskeva puitesopimus allekirjoitettiin vuoden 2018 lopussa.

– Senaatin tavoitteena on tuottaa toimintaa palvelevia, tuottavia ja tehokkaita työtiloja, jotka vastaavat asiakastarpeisiin. Suunnitelmien ja ratkaisuehdotusten ymmärrettäväksi tekeminen asiakkaille on tärkeä osa niin uudis- kuin korjausrakennuttamista, ja me panostamme siihen luotettujen palvelukumppaneiden avulla, tietomalliasiantuntija Mirkka Rekola Senaatista kertoo.

A-Insinöörien tarjoamat visualisointipalvelut auttavat Senaattia tilaratkaisujen havainnollistamisessa, myynnissä ja muutosjohtamisessa. Palvelukokonaisuuteen kuuluu mm. havainnollistamispalveluiden suunnittelu, materiaalien kuten VR-mallien, 3D-mallien ja 360°-videoiden tuottaminen sekä tarvittaessa työpajat ja esittelytilaisuudet Senaatin asiakkaille.

– Toimivien tilojen luomiseen tarvitaan käyttäjien, suunnittelijoiden ja toteuttajien välistä vuorovaikutusta. Visualisointipalveluilla autamme eri alojen ihmisiä kohtaamaan ja ymmärtämään toisiaan paremmin. Rakennushankkeissa se merkitsee parempaa johtamista ja päätöksentekoa, hukkakustannusten säästöjä ja heti valmistuessaan onnistuneita tiloja, A-Insinöörien teknologiajohtaja Jaakko Jauhiainen sanoo.

– Senaatti on kunnianhimoinen kiinteistökehittäjä. Olemme todella mielellämme Senaatin kumppanina auttamassa viihtyisien, työn tuottavuutta edistävien työympäristöratkaisujen luomisessa, myynnissä ja markkinoinnissa.

Senaatin puitesopimuskilpailutuksessa valittiin myös neljä muuta palvelujentuottajaa.
A-Insinöörien palvelukokonaisuus sai kilpailutuksessa parhaat pisteet.

Visualisointipalvelut ovat osa A-Insinöörien käyttäjälähtöistä palvelumuotoilu- ja suunnitteluosaamista, ja sisältyvät rakennuttamispalveluihin.

Lisätietoja:
Jaakko Jauhiainen, teknologiajohtaja, A-Insinöörit
puh. 0400 448 913
jaakko.jauhiainen@ains.fi

Mirkka Rekola, asiantuntija, Senaatti-kiinteistöt
puh. 0400 591 867
mirkka.rekola@senaatti.fi

A-Insinöörit on suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsulttiyritys. Yhtiön palveluksessa on tätä nykyä yli 700 rakennuttamisen, rakennesuunnittelun sekä ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen asiantuntijaa yhdeksällä eri paikkakunnalla. www.ains.fi

Senaatti-kiinteistöt on valtionhallinnon työympäristökumppani ja toimitila-asiantuntija. Olemme uusien työnteon tapojen ja työympäristöjen suunnannäyttäjä. Keskitetyt ratkaisumme auttavat asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa ja säästämään toimitilakustannuksissa. www.senaatti.fi

TILAA UUTISKIRJE