Pääkaupunkiseudulla toimiva Buildnet osaksi A-Insinöörit -konsernia
Uutiset

Taloyhtiöiden saneeraushankkeet kokonaispalveluna – Buildnet osaksi A-Insinöörit -konsernia

Rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo A-Insinöörit vahvistaa palveluketjuaan ostamalla linjasaneerausten suunnitteluun keskittyneen Insinööritoimisto Buildnet Oy:n osakekannan.

Putkiremonttien suunnitteluun ja projektijohtamiseen erikoistunut Buildnet on liittynyt osaksi A-Insinöörit-konsernia yrityskaupalla. Yhdistymisen myötä A-Insinöörit voi tarjota kokonaisvaltaisia saneerausprojekteja pääkaupunkiseudun taloyhtiöille hankesuunnittelusta toteutukseen.

Pääkaupunkiseudulla vuodesta 2006 toiminut Buildnet toteuttaa taloyhtiöille mm. moderniin sukitusmenetelmään perustuvia nykyaikaisia putkiremontteja. Buildnet tuo uuden lisän A-Insinöörien korjausrakentamisen suunnittelu-, tutkimus- ja hankejohtamisen palveluihin. 

– Tavoitteenamme on kasvaa pääkaupunkiseudulla monipuolisena uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelukumppanina. Buildnetin laadukas ja eteenpäin katsova ote soveltuu hyvin tapaamme toimia. Palveluketjun leveneminen tukee lisämyyntiä ja asiakaspohjan laajentamista taloyhtiösegmentissä, toimialajohtaja Timo Leppänen A-Insinööreistä sanoo.

Buildnet jatkaa liiketoimintaansa nykyisellä nimellään nykyisen henkilöstön ja toimitusjohtajan voimin.

– Osana A-Insinöörejä saamme projekteihimme täydentävää erityisosaamista ja vankan, vakiintuneen selkänojan kehityspolkumme jatkamiseen. A-Insinöörien ihmisiä arvostava työyhteisö tarjoaa myös kehittymismahdollisuuksia osaajaporukallemme, toimitusjohtaja Jukka Pakarinen Buildnetista sanoo.

Yrityskauppa solmittiin vuodenvaihteessa. Insinööritoimisto Buildnetin henkilöstömäärä on 9 ja liikevaihto noin miljoona euroa vuonna 2020. Toiminnan yhdistäminen tiiviimmin osaksi A-Insinöörejä on suunniteltu tapahtuvan ensi vuoden loppuun mennessä.

Lisätietoja:
Timo Leppänen, toimialajohtaja, rakennesuunnittelu, A-Insinöörit
puh. 040 569 6123
timo.leppanen@ains.fi

Jukka Pakarinen, toimitusjohtaja, Buildnet
puh. 044 977 1282
j.pakarinen@buildnet.fi

Seppo Raiski, yksikönjohtaja, korjaussuunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, A-Insinöörit
puh. 0400 422 591
seppo.raiski@ains.fi

Yhdistymisen myötä tarjoamme putkisaneeraukset avaimet käteen -palveluna hankesuunnittelusta toteutukseen pääkaupunkiseudulla.

 

TILAA UUTISKIRJE