Uutiset

Anssi Juntunen johtamaan A-Insinöörien kaupunki- ja kiinteistökehitystä

Kiinteistö- ja kaupunkikehittämisen asiantuntijapalvelut keskitetään A-Insinööreissä uuteen hankekehitysyksikköön. Yksikköä ryhtyy luotsaamaan Bonavalta A-Insinööreihin palannut Anssi Juntunen.

DI, KTM Anssi Juntunen on nimitetty yksikönjohtajaksi A-Insinöörien uuteen hankekehittämisen palveluyksikköön. Yksikköön keskitetään kaupunkikehittämisen, täydennysrakentamisen ja kiinteistöjen kehittämisen konsulttipalvelut ja digitaaliset ratkaisut.

– Uudenlaiselle yhteistoiminnallisia muotoja ja avoimia rajapintoja hyödyntävälle kaupunki- ja kiinteistökehittämiselle on Suomessa lisääntyvä tilaus. A-Insinööreissä on valtavasti vahvaa rakennuttamisen, yhteistoiminnan ja kustannustietoisuuden osaamista, joka palvelee kasvavaa kiinteistökehitysmarkkinaa, toimialajohtaja Juhani Karhu perustelee.

– Anssi on aktiivinen, innostunut kehittäjä. Hänellä on tehtävään erinomaisen hyvä ja monipuolinen kokemus kiinteistökehittämisestä, rakennuttamisesta ja rakentamisesta sekä lisäksi kaupallista osaamista.

Anssi Juntunen siirtyy A-Insinööreihin asuntokehittämiseen erikoistuneesta Bonavasta, jossa hän on vastannut projektijohtajana kerrostalokortteleiden hankekehityksestä ja projektijohdosta. Jo kouluaikoina rakennusliikkeessä ja betonielementtivalmistajalla työskennellyt Juntunen on aiemmin toiminut A-Insinööreissä projekti- ja kehityspäällikkönä sekä Haahtela-yhtiöissä rakennus- ja kiinteistöalan konsulttina.

Allianssiosaamista kaupunginosien ja kiinteistöjen kehittämiseen

Anssi Juntusen toi takaisin A-Insinööreihin vankka perusliiketoiminta rakennetun ympäristön parissa ja luotettu suomalainen brändi.

– Yhtiöllä ja sen johdolla on innostavia, toimialaa mullistavia visioita, ja konsulttitoiminnassa A-Insinöörit edustaa Suomen kärkeä. Ennakkoluulottomalla ajattelulla ja yhteistoiminnan osaamisella meillä on mahdollisuus uudistaa hankekehityksen arvoketjua, tuottaa arvoa useammille toimijoille ja monimuotoistaa perinteistä kiinteistökehitysalaa ja sen reunaehtoja, Anssi Juntunen sanoo.

Viime vuosina A-Insinööreissä kehitetty kaupunginosa-allianssimalli sekä kaupunginosien arvoa ennustava Citifier-työkalu edustavat uusia avauksia, joilla voidaan ratkaista nykyisiä alue- ja kaupunkikehittämisen ongelmia.

Valtakunnallisesti asiakkaita hanke-, kaupunki- ja kiinteistökehittämisen kysymyksissä palvelevaan hankekehitysyksikköön siirtyvät myös A-Insinöörien kaupunkikehitysjohtaja Jukka Kettunen sekä hankekehitysjohtaja Markus Saari.

Lisätietoja:
Anssi Juntunen, yksikönjohtaja, hankekehitys
puh. 044 343 6205
anssi.juntunen@ains.fi

Juhani Karhu, toimialajohtaja, rakennuttaminen
puh. 040 593 3783
juhani.karhu@ains.fi

"Ennakkoluulottomalla ajattelulla ja yhteistoiminnan osaamisella meillä on mahdollisuus tuottaa arvoa useammille ja monimuotoistaa perinteistä."

TILAA UUTISKIRJE