A-Insinöörit on kiinnostava työantaja selviää RIL:n kesätyökyselyssä.
Uutiset

A-Insinöörit kiinnostaa työnantajana

A-Insinöörit ylsi kiinnostavimpien työnantajien kolmen kärkeen RIL:in kesätyökyselyssä.

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL:in kesätyökyselyssä selvitettiin alan yritysten kiinnostavuutta rakennusalan teekkariopiskelijoiden silmissä. Viiden kärjen muodostivat Ramboll, Sweco, A-Insinöörit, YIT ja Pöyry.

– Tulos osoittaa, että käsitykset ja kokemukset A-Insinööreistä ovat opiskelijoiden keskuudessa hyvät. Olemme myös onnistuneet opiskelijayhteistyössä. Siihen osallistuu meillä paljon esimiehiä ja asiantuntijoita, ja pidämme kesätyöntekijöitä ja nuoria alalle tulijoita korkeassa arvossa, sanoo henkilöstöjohtaja Elina Haapasaari.

Työnantajien kiinnostavuuteen vaikutti eniten mediasta välittynyt mielikuva yrityksistä. Muita syitä myönteisiin mielikuviin olivat mielenkiintoiset hankkeet ja aiempi kokemus työnantajasta. Yrityksen koolla sen sijaan ei ollut suoraa vaikutusta työpaikan kiinnostavuuteen.

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL:in vuoden 2018 kesätyökyselyyn vastasi 290 teekkaria. Kyselyssä kartoitettiin myös opiskelijoiden tyytyväisyyttä palkkaukseen ja tasa-arvon toteutumista alalla.

Lisätietoja: RIL:n verkkosivuilta

"Opiskelijayhteistyöhön osallistuu meillä paljon esimiehiä ja asiantuntijoita, ja pidämme nuoria alalle tulijoita korkeassa arvossa."


Elina Haapasaari,
henkilöstöjohtaja
A-Insinöörit

TILAA UUTISKIRJE