A-Insinöörit sai vuoden 2020 innostavimmat työpaikat -tunnustuksen.
Uutiset

A-Insinöörien asiantuntijat ovat omistautuneita ja työyhteisö innostaa

A-Insinöörit kuuluu Suomen innostavimpiin työpaikkoihin. Perusteena tunnukselle on vuoden 2020 henkilöstötutkimuksen hyvät tulokset.

A-Insinöörien henkilöstö on tutkimuksen mukaan motivoitunutta, omistautunutta ja valmis tekemään työssään enemmän kun odotetaan. A-Insinöörien kokemus omasta työyhteisöstä on selvästi parempi kuin suomalaisissa asiantuntijaorganisaatioissa yleisesti.

– Meillä tehdään projektityötä ja parannetaan yhteistä elinympäristöä isolla sydämellä. Kannustava työyhteisö ja omistautuminen tekee työstä merkityksellistä, mielenkiintoista ja hauskaa. Haluamme, että henkilöstömme voi ja haluaa antaa parastaan jatkossakin. Parhaan työpaikan luominen on meillä strateginen päämäärä, henkilöstöjohtaja Elina Haapasaari sanoo.

Korkeimmalle henkilöstön arvostuksissa nousee A-Insinöörien johtamis- ja toimintakulttuuri: päätöksenteko on tehokasta, henkilöstöä kohdellaan reilusti ja arvostaen ja työhyvinvointiin luodaan hyvät edellytykset.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnuksen saavat Eezy Spiritin henkilöstötutkimuksessa parhaisiin tuloksiin yltävät suomalaiset organisaatiot. A-Insinöörien kokonaisindeksi (People Power -indeksi) oli vuonna 2020 76,8 (AA-luokitus).

Tavoitteenamme on henkilöstökokemuksen nostaminen nykyisestä hyvästä tasosta koko konsernissamme erinomaiseksi. Lue lisää: vastuullisuusohjelma

Lisätietoja:

Elina Haapasaari, henkilöstöjohtaja, A-Insinöörit
puh. 050 367 7188
elina.haapasaari@ains.fi

innostavimmat.fi

Innostavimmat_online logo_pysty_2020

 

TILAA UUTISKIRJE