Palvelut

Maanalaisten tilojen hankekehitys

Maan alla uinuu paljon alihyödynnettyjä mahdollisuuksia. Autamme johtamaan maanalaiset hankkeet visiosta toteutuskelpoiseksi hankesuunnitelmaksi ja kehittämään maanalaisia tiloja täyteen hyötykäyttöön.

Mitkä ovat sellaisia kiinteistösi tai kaupunkisi toimintoja, jotka voitaisiin siirtää kustannustehokkaasti maan alle ilman, että tilojen käyttökokemus kärsii?

Maanalaisen vision jalostaminen

Autamme kirkastamaan maanalaisen hankeideasi toteutuskelpoisuuden ja mahdollisuudet. Tuomme suunnittelupöytään kokemuksemme ja ideamme maanalaisten tilojen konseptisuunnittelun ja projektin johtamisen tueksi.

Maanalaisen tilojen hankesuunnitelmat

Laadimme maanalaisesta hankeideastasi hankesuunnitelman. Huomioimme hankesuunnittelussa ympäristöön ja eri sidosryhmiin liittyvät vaatimukset, arvioimme hankkeen tarkoituksenmukaisuutta, toteutettavuutta, kestävyyttä ja riskejä sekä laadimme kustannusarvion ja toteutusaikataulun.

Saat maanalaisen hankkeen kehittämiseen työkalun ja kumppanin, jonka avulla luotsaat hankettasi sujuvasti tavoitteiden mukaiseen lopputulokseen ilman ikäviä yllätyksiä. 

Maanalaisen hankkeen kustannusarviot

Tuotamme rakennuttajien ja päätöksentekijöiden käyttöön realistiset kustannus- ja aikatauluarviot maanalaisen rakennushankkeen eri vaiheissa. Pääset ketterästi liikkeelle maanalaisten tilojen suunnittelussa ja turvaat lopputuloksen taloudellisuuden ja korkean laadun.

Maanalaisen tilasi käyttötarkoituksen muuttaminen

Maanalaisen rakentamisen asiantuntijamme ovat erikoistuneet monentyyppisiin maanalaisiin tiloihin tunneleista ja parkkihalleista liikuntahalleihin ja datakeskuksiin. Autamme ideoimaan ja suunnittelemaan uutta käyttöä jo rakennettuun maanalaisen tilaan. Lue lisää: Maanalaisten tilojen korjaussuunnittelu ja käyttötarkoituksen muutokset

LISÄÄ YMMÄRRYSTÄ

Saat kirkkaan käsityksen hankeideasi taloudellisuudesta, toteutettavuudesta ja käytettävyydestä.

REALISTISET HANKESUUNNITELMAT

Varmistat realistiset kustannus- ja aikatauluarviot ja ympäristövaatimusten huomioimisen, ja vältät ikävät yllätykset.

KOKENUT KUMPPANI

Saat rinnallesi kokeneen maanalaisen rakentamisen kumppanin. Voit luottaa siihen, että koko maanalaisen rakentamisen potentiaali hyödynnetään hankkeesi suunnittelussa.
Opas maanalaiseen rakentamiseen - valjasta maanalainen potentiaali käyttöön ja tutustu A-Insinöörien oppaaseen.

Kysy lisätietoja

Timo Saanio
Timo Saanio

hankekehitysjohtaja
+358 40 506 5671
timo.saanio@ains.fi
koko Suomi

Tutustu muihin palveluihimme

Maanalaisten tilojen rakennesuunnittelu
Maanalaisten tilojen rakennesuunnittelu

Kalliorakennesuunnittelu
Kalliorakennesuunnittelu

Maanalaisten tilojen pää- ja arkkitehtisuunnittelu
Maanalaisten tilojen pää- ja arkkitehtisuunnittelu