Asiantuntija-artikkelit

Uuden partnerin myötä lisää hartioita

A-Insinöörien lähtökohta on jatkossakin ihmiset ja yhteistoiminnallinen tapa toimia. Tällä tavalla asiakas saa sitä, mitä hänen kuuluukin saada: onnistuneen rakennushankkeen, Jyrki Keinänen kirjoittaa.

Kutsuimme lokakuussa suomalaisen pääomasijoittajan Vaaka Partnersin A-Insinöörien uudeksi enemmistöomistajaksi, nykyisten omistajien rinnalle kirittämään kasvuamme. Taustalla on perusteellinen vaihtoehtojen kartoitus, jolla olemme halunneet varmistaa tarinamme jatkumisen kasvuyhtiönä.

Tänä vuonna 800 suunnittelijaamme ja konsulttiamme ovat mukana lähes 4 000:ssa rakentamisen ja kiinteistöalan projektissa eri puolilla Suomea – monet hankkeista ovat erittäin vaativia. Meillä on tarjota leveä palveluketju ja useiden alueiden erityisosaamista, mutta myös iso sydän perinteisten toimintatapojen uudistamiseen asiakkaan ja koko toimialan eduksi.

Uuden partnerin myötä saamme lisää hartioita, rohkeutta ja buustia seuraavan askeleen ottamiseen. Vaaka Partners tuo omistuksensa yhtiöömme rahaston kautta, jonka taustalla on johtavia kotimaisia ja kansainvälisiä institutionaalisia sijoittajia, mm. eläkeyhtiöitä.

Hallittu kaupungistuminen tarvitsee viisasta suunnittelua ja hankkeet ovat entistä monimutkaisempia ja monipuolisempia. Myös kestävä kehitys ja ilmastomuutoksen torjunta vaativat uutta ajattelua. Suunnittelun ja konsultoinnin merkitys kasvaa. A-Insinööreillä ja Vaaka Partnersilla on yhteinen tahto siivittää kasvua, jota on tarkoitus hakea sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta. Katseemme on myös kansainvälisillä markkinoilla.

Hyvä yhteistyö, ihmisten arvostaminen ja vahva sitoutuminen asiakkaisiin jatkuvat kuten tähänkin asti, kasvavan henkilöstön ja johdon voimin. Aiemmat omistajat jatkavat osakkaina ja mukana operatiivisessa toiminnassa.

Lähtökohtamme rakennushankkeissa on jatkossakin ihmiset ja yhteistyö. Massaratkaisujen sijasta tavoitteenamme on räätälöidä palvelumme yhdessä hankkeen toteutukseen osallistuvien kanssa. Emme mieti vain lopputuotetta, vaan myös tapaa, jolla asioita tehdään. Me uskomme, että tällä tavalla asiakas saa sitä, mitä hänen kuuluukin saada: onnistuneen rakennushankkeen.

Minä, toimiajajohtajamme Vesa Järvinen, Juhani Karhu ja Timo Leppänen sekä yksikönjohtajamme kerromme mielellämme lisää uudesta vaiheestamme ja yhteisistä mahdollisuuksistamme.

Kirjoittaja on A-Insinöörien toimitusjohtaja ja rakennusalan kehittäjä, joka puhuu intohimoisesti paremman rakentamisen, yhteistoimintamallien, digitaalisten ratkaisujen soveltamisen ja arvontuoton puolesta. Twitter: @jyrkikeinanen LinkedIn: Jyrki Keinänen

KIRJOITTAJA

Jyrki Keinänen
Jyrki Keinänen

toimitusjohtaja
+358 40 662 5662
jyrki.keinanen@ains.fi

 

"Hyvä yhteistyö, ihmisten arvostaminen ja vahva sitoutuminen asiakkaisiin jatkuvat kuten tähänkin asti."

 

TILAA UUTISKIRJE