Energiahuolto_lasikatto
Uutiset

A-Insinöörien teollisuus- ja talotekniikan toimialalle ISO 14001 -ympäristösertifikaatti

A-Insinöörien teollisuus- ja talotekniikan suunnittelupalveluille on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Ympäristöjärjestelmä varmistaa asiantuntijoidemme ympäristöosaamisen jatkuvan parantamisen ja ympäristövaikutusten huomioimisen projekteissa systemaattisella tavalla.

Laadun ja vastuullisuuden kehittäminen projekteissa nojaa A-Insinööreissä sertifioituihin laatujärjestelmiin. Teollisuus- ja talotekniikan toimialan ympäristöjärjestelmä auditoitiin ulkoisen arvioitsijan toimesta ja ISO 14001 -sertifikaatti myönnettiin siis lokakuussa 2022. Lue lisää: Laatu ja ympäristö

− Talo- ja ympäristötekniikan erityisosaajina autamme asiakkaitamme hyödyntämään koko ajan parempia ratkaisuja energia- ja ympäristötavoitteiden saavuttamiseksi ja mittaamiseksi. On luonnollista, että ympäristönäkökulmat ohjaavat myös omaa toimintaamme. Sertifioidulla ympäristöjärjestelmällä osoitamme vastuutamme sidosryhmille ja ympäristölle. Haluamme parantaa juoksuamme jatkuvasti, toimialajohtaja Sasu Karkiainen sanoo.

Oman toiminnan, palvelujen ja kohteiden ympäristönäkökohtia ja -vaikutuksia kartoitetaan jokaisen projektin kohdalla erikseen sekä kokonaisuutena vähintään vuosittain.

Teollisuus- ja talotekniikka -toimialan ISO 9001-sertifioitu laatujärjestelmä ja siihen liitetty ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä on KIWA Inspectan auditoima. Laatu- ja ympäristöjärjestelmän tavoitteena on asiantuntijoiden ympäristöosaamisen jatkuva kehittäminen, ympäristönsuojelun tason parantaminen sekä ennaltaehkäisevä riskien tunnistaminen.

A-Insinööreissä työskentelee lähes 140 talo-, teollisuus- ja ympäristötekniikan asiantuntijaa. Teknisen suunnittelun osaajamme ovat erikoistuneet vaativiinkin kohteisiin sairaala- ja teollisuuden erikoistiloista suojeltuihin kulttuurirakennuksiin. Palveluihin kuuluvat myös teollisuuden ja energialaitosten päästömittaukset ja -selvitykset. 

A-Insinöörien viidestä toimialasta neljällä on nyt sertifioitu ympäristöjärjestelmä. Arkkitehtisuunnittelun toimialan (AW2 Arkkitehdit) ympäristöjärjestelmän auditointi on parhaillaan käynnissä. Sertifioidut ympäristöjärjestelmät ovat osa vastuullisuusohjelmaamme. Lue lisää: ains.fi/vastuullisuus 

Lisätietoja:
Sasu Karkiainen, toimialajohtaja, teollisuus- ja talotekniikka, A-Insinöörit
puh. 050 525 4634
sasu.karkiainen@ains.fi

Marko Liikanen, suunnittelujohtaja, teollisuus- ja talotekniikka, A-Insinöörit
puh. 040 824 7278
marko.liikanen@ains.fi

Kiwa inspecta sertifikaatti FI ISO 9001 ISO 14001_lores

 

TILAA UUTISKIRJE