Palvelut

Sähkösuunnittelu

Haetko tarpeisiisi räätälöityä ja asiantuntevaa teollisuuden, julkisten rakennusten ja muiden kiinteistöjen sähköistyksen, tele- ja turvajärjestelmien suunnittelua? Niitä kaikkia saat meiltä!

Asiantuntijamme pitävät huolen kiinteistön sähkö-, automaatio- ja LVI-järjestelmien mutkattomasta ja energiatehokkaasta yhteistoiminnasta.

Laadukkaan perussuunnittelun lisäksi teemme myös haastavien kohteiden toimeksiantoja, jotka liittyvät usein teollisuuden sähkönjakeluun tai sairaaloiden varmoihin ja varmennettuihin jakeluverkkoihin.

Suurissa hankkeissa haasteena on muiden suunnittelualueiden informaation yhteensovittaminen sähkösuunnittelun kanssa. Usein huomioon on otettava esimerkiksi arkkitehti-, LVI-, automaatio ja prosessisuunnitteluteollisuusautomaatio sekä palosuunnittelu.

Isosta talosta löydät asiantuntemusta näistä kaikista ja kosolti kokemusta vaativien sähköteknisten haasteiden selättämisestä – joko kokonaan uusia ratkaisuja kehittäen tai olemassa olevia jalostaen. Suunnittelun keskittäminen auttaa myös aikataulujen hallinnassa! Kehitämme myös omia prosessejamme jatkuvasti, jotta voisimme palvella sinua entistäkin paremmin.

Mistä tunnistat hyvän sähkösuunnittelun?

Ammattilainen tunnistaa hyvän suunnittelun aina, amatööri ei niinkään – usein sähkösuunnittelun puutteet tulevat esille hankkeen edistyessä tai vasta rakennuksen käytön aikana. Siksi sähkösuunnitteluun kannattaa panostaa ja tehdä asiat kerralla oikein. Kuljemme mukanasi hankkeen kaikissa vaiheissa aina tarjouksesta loppudokumentaation saakka sekä halutessasi huolehdimme, että järjestelmät toimivat kuten niiden pitää.

Suunnittelemme esimerkiksi teollisuusprosessin sähköistykset, mutta osaavasta henkilöstöstämme löydät myös automaation asiantuntijat teollisuuteen ja energian tuotantoon. Prosessisähkö- ja automaatiosuunnittelumme tukee myös prosessin kokonaissuunnittelua – tästä meillä on vankka kokemus!

“Sähkötekniset järjestelmät ovat olennainen osa rakennuksen ja prosessien toimivuutta.”

SÄHKÖSUUNNITTELUN ERIKOISOSAAMISTAMME

  • Keskijännitejakeluverkot
  • Muuntamot
  • Taajuusmuuttajakäytöt
  • ATEX-tilat
  • Mittaukset ja laskelmat
  • Mitoitukset

TEE ASIAT KERRALLA OIKEIN

Panosta asiantuntevaan sähkösuunnitteluun.

HALLITSE AIKATAULUJA

Keskitä suunnittelu taloon, jossa on laajaa osaamista.

KYSY LISÄTIETOJA

Teemu Simonen
Teemu Simonen

yksikönjohtaja, sähköyksikkö
+358 400 339 765
teemu.simonen@ains.fi
teollisuus- ja talotekniikka

Referenssejämme

TAYS Uudistamisohjelma 2020, Tampere
TAYS Uudistamisohjelma 2020, Tampere

Tutustu muihin palveluihin

LVI-suunnittelu
LVI-suunnittelu

Rakennusautomaatio
Rakennusautomaatio

Kylmätekninen suunnittelu
Kylmätekninen suunnittelu