Rakennuttaminen

Tarjoamme asiakkaillemme uudis- ja korjaushankkeisiin monipuolisia hankkeen johtamisen ja rakennuttamisen, valvonnan, talotekniikan, kustannuslaskennan sekä kiinteistö- ja kaupunkikehityksen asiantuntijapalveluita aina kiinteistöjen tarveselvityksestä hankkeiden käyttöönottoon ja ylläpitoon saakka. Palveluksessasi on yli 170 rakennuttamisen asiantuntijaa ympäri Suomea. Toimintamme perustuu jatkuvaan parantamiseen sekä kehittämiseen - näin varmistamme, että saat meiltä aina parasta palvelua hankkeesi parhaaksi.

Rakennesuunnittelu

Ratkaisemme pienet ja suuret rakennetekniset haasteet ketterästi ja vahvalla ammattitaidolla lähes 450 rakennesuunnittelijan voimin. Olemme asiantunteva edunvalvojasi ja luotettava kumppanisi rakennushankkeesi koko elinkaaren ajan. Käytössämme on rakennesuunnittelualan uusin teknologia ja tietotaito kaikkien rakennemateriaalien, esimerkiksi teräsrakenteiden, puurakenteiden ja betonirakenteiden suunnitteluun. Meiltä onnistuu myös suurten ja vaativien rakennushankkeiden suunnittelu.

Infrasuunnittelu

Tarjoamme monipuoliset infrarakenteiden suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut niin yksityisille kuin julkisille tilaajille. Jotta sinulla on huippuosaaminen ja alan parhaat käytännöt käytössäsi, me syvennämme jatkuvasti omaa osaamistamme ja tarjontaamme sekä uudistamme koko alaa kehittämällä uusia palveluja ja viemällä suomalaista kaupunki- ja infrasuunnitteluosaamista maailmalle.

Maanalaiset tilat

Meiltä saat vankan osaamisen maanalaisten kohteiden suunnitteluun, konsultointiin sekä aikataulu- ja kustannuslaskentaan. Varmistamme hankkeen sujuvuuden ja turvallisuuden sekä tilaajan toiveiden täyttymisen aina hankesuunnittelusta käyttöönottoon asti niin uudis- kuin korjausrakennuskohteissa.