ainsinoorit teollisuus ja talotekniikka
Uutiset

AX-Suunnittelu on nyt A-Insinöörit

A-Insinöörit -konserniin viime vuonna yrityskaupalla liittynyt AX-Suunnittelu jatkaa toimintaansa A-Insinöörit Teollisuus- ja talotekniikka Oy:nä. Yhdistymisen myötä A-Insinöörit on laajentunut talotekniikan ja teollisuustekniikan vahvaksi moniosaajaksi.

AX-Suunnittelun yhtiöt, Insinööritoimisto AX-LVI Oy, AX-Prosessit Oy ja AX-Konsultit Oy, ovat sulautuneet A-Insinöörit Teollisuus- ja talotekniikka Oy:ksi 30.9.2022. A-Insinöörien uusi toimialayhtiö on erikoistunut laaja-alaisesti talotekniikan sekä prosessi- ja ympäristötekniikan suunnittelupalveluihin.

Nimensä vaihtanut suunnitteluryhmä on ollut osa A-Insinöörejä joulukuussa 2021 toteutuneesta yrityskaupasta lähtien. A-Insinöörit tarjoaa nyt strategiansa mukaisesti kaikki suunnittelu- ja projektijohtopalvelut kiinteistö- ja rakennushankkeisiin.

– Tässä ajassa kumppanuudet ja vastuullisuus korostuvat entisestään. Koko arvoketjun kattavana palvelukumppanina kykenemme auttamaan asiakkaita sopeutumaan ympäröiviin muutoksiin ja saavuttamaan entistäkin keskeisimmiksi nousseet energiatehokkuus-, ympäristö- ja kustannustavoitteet, A-Insinöörien toimitusjohtaja Jyrki Keinänen sanoo.

A-Insinöörien uutta Teollisuus- ja talotekniikan toimialayhtiötä johtaa Insinööritoimisto AX-LVI:n toimitusjohtajana toiminut DI Sasu Karkiainen.

– Kaikenkattavan palvelupaletin kautta tuomme helppoutta tilaajille ja lisäämme tehokkuutta ja sitoutunutta otetta hankkeissa. Tavoitteenamme talo- ja teollisuustekniikan palveluissa on edelleen vahvistaa voimavaroja ja laajentua vahvasti etenkin pääkaupunkiseudulla, toimialajohtaja Sasu Karkiainen sanoo.

Toimialan palveluksessa on tätä nykyä 140 talo- ja teollisuustekniikan asiantuntijaa valtakunnallisesti. Osaksi toimialaa liittyivät keväällä oululaiset talotekniikkayritykset Airlon Development Oy ja Insinööritoimisto Silvea Oy sekä helsinkiläinen GHS Group Oy.

AX-yhtiöiden nimi on vaihtunut, mutta palveluista vastaavat tutut yhteyshenkilöt ja asiantuntijat. Talo-, ympäristö- ja prosessitekniikan asiantuntijat tavoittaa tutuista matkapuhelinnumeroista sekä puhelinvaihteen tai verkkosivujen kautta. Lue lisää: Löydä asiantuntijamme

Lisätietoja:
Sasu Karkiainen, toimialajohtaja, teollisuus- ja talotekniikka, A-Insinöörit
puh. 050 525 4634
sasu.karkiainen@ains.fi

Jyrki Keinänen, toimitusjohtaja, A-Insinöörit
puh. 040 662 5662
jyrki.keinanen@ains.fi

 

"Koko arvoketjun kattavana palvelukumppanina kykenemme auttamaan asiakkaita sopeutumaan ympäröiviin muutoksiin."

Jyrki Keinänen
toimitusjohtaja
A-Insinöörit

 

TILAA UUTISKIRJE