Haemme akustiikkasuunnittelijoita ja meluasiantuntijoita Tampereelle ja Espooseen sekä suunnitteluassistenttia Tampereelle

A-Insinöörit on rakennusakustiikan alalla johtava asiantuntija ja nopeimmin kasvava toimija Suomessa. Akustiikkayksikössämme työskentelee tällä hetkellä 18 henkeä viidellä paikkakunnalla. Palvelumme kattavat koko Suomen. Vahvuutemme on laaja-alainen osaaminen ja sen jatkuva kehittäminen. Isona kotimaisena ja riippumattomana yrityksenä A-Insinöörit tarjoaa sinulle kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden joustavaan työntekoon ja yksilölliseen kehittymiseen. Olemme pieni ja suuri yritys samanaikaisesti. Toimintamme yhä laajentuessa haemme nyt joukkoomme uusia kollegoita.

 

Akustiikkasuunnittelijoita Tampereelle ja Espooseen

Tehtäväsi akustiikkasuunnittelijana tehtäväsi liittyvät sairaaloiden, oppilaitosten, toimistorakennusten, kulttuurirakennusten ja asuinrakennusten rakennushankkeisiin sekä korjausrakentamiseen.

Koulutustaustaksesi sopii diplomi-insinöörin tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyy sekä akustiikan että rakennustekniikan opintoja. Valinnassa otamme huomioon myös valmistumisvaiheessa olevat opiskelijat, jotka voivat sitoutua päätoimiseen työskentelyyn.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä palvelu- ja kehityshenkisyyttä. Rakennusalan suunnittelijakelpoisuuteen liittyvän FISE-pätevyyden katsomme eduksi.

Meluasiantuntijoita Espooseen ja Tampereelle

Tehtäviisi meluasiantuntijana kuuluu kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen väylien, asemakaavojen ja rakennuslupien meluselvityksiä tai ratojen tärinä- ja runkomeluselvityksiä.

Koulutustaustaksesi sopii diplomi-insinöörin tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto esimerkiksi akustiikan tai ympäristötekniikan alueelta. Myös valmistumisvaiheessa olevat opiskelijat otamme valinnassa huomioon.

Suunnitteluassistenttia Tampereelle

Tehtäväsi suunnitteluassistenttina liittyvät monipuolisesti yksikön kaikkeen toimintaan: työskentelet akustiikkasuunnittelijoiden ja projektipäälliköiden kanssa erilaisissa rakennushankkeissa, laadit detaljipiirustuksia, osallistut tarjoustoimintaan, erilaisten asiakirjojen ylläpitoon ja akustisiin mittauksiin työmailla ja valmiissa rakennuksissa sekä avustat yksikönjohtajaa erilaisissa tehtävissä.

Odotamme sinulta kiinnostusta oppia uutta ja kykyä sekä ryhmätyöhön että itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä sopii sinulle erinomaisesti varsinkin, jos olet musiikin harrastaja.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV sähköpostitse 8.2.2018 mennessä osoitteeseen mikko.kylliainen@ains.fi . Jos olet opiskelija ja juuri valmistunut, liitä hakemukseen myös tutkintotodistus tai opintorekisteriote.

Lisätiedot

Mikko Kylliäinen, yksikönjohtaja, Akustiikka
040 641 8959

A-Insinöörit on vahvassa kasvussa oleva täysin suomalainen, toimivan johdon omistama yritys. Noin 670 hengen organisaatiomme on rakennuttamisen, rakennesuunnittelun, infrasuunnittelun sekä kallio- ja ympäristösuunnittelun suunnannäyttäjä ja uusien yhteistyömallien luoja. Toimimme Suomessa valtakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti. Toimintamme perustana ovat asiakkaiden tarpeet ja jokaisen hankkeen tavoitteena on asiakkaan tyytyväisyys, paras asiakaskokemus. Talonrakenteiden suunnittelu ja konsultointi on yksi konsernin keskeisistä painopistealueista ja kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia menetelmiä niin toimintatapojen kuin teknologioidenkin osalta

Tarjoamme sinulle:

  • avoimen ja kehittymistä tukevan työyhteisön
  • modernit työtilat ja työvälineet
  • asiantuntevat ja avuliaat työkaverit
  • monipuolisia ja osaamiseesi sopivia työtehtäviä mielenkiintoisissa projekteissa
  • mainiot työsuhde-edut (mm. aamiainen ja välipala toimistollamme)
  • työntekijöidensä omistaman, vakaan ja luotettavan yrityksen taustatuen