Me uskomme elinikäiseen oppimiseen

Liity kokeneiden osaajiemme joukkoon. Tarjoamme vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä vaativissa rakennushankkeissa.

A-Insinöörit työskentelevät Suomen innostavimmissa ja haastavimmissa suunnittelu- ja rakennushankkeissa. Meidät tunnetaan kovasta osaamisestamme, erityisen tiiviistä ja hyvinvoivista asiakassuhteistamme sekä työstämme koko toimialan kehittämiseksi.

A-Insinööriläisillä on vapaus kasvaa ja kasvattaa osaamistaan. Kehitymme etenkin asiakastöissä, mutta kouluttautuminen on myös tärkeää. Projektiryhmät kootaan niin, että tuoreet ideat ja ajatukset sekä vankka kokemus täydentävät toisiaan.

Yhteisöllisyys ja välittäminen näkyvät omistajien, johdon ja kollegoiden järkähtämättömänä tukena. Ovet ovat aina auki keskusteluille. Vapaamuotoisemmin kohtaamme joka ikinen aamupäivä toimistojen kahvitiloissa yhteisen, A-Insinöörien tarjoaman aamiaisen merkeissä.

Vahvuuteemme kuuluu tällä hetkellä jo yli 700 rakennuttamisen, rakennesuunnittelun sekä ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen asiantuntijaa. Etsimme jatkuvasti kollegoiksemme mm. rakennesuunnittelijoita, erikoisasiantuntijoita, suunnitteluinsinöörejä, suunnitteluassistentteja, kehitysinsinöörejä, projektipäälliköitä, valvojia, suunnittelijoita, projekti-insinöörejä, sisäilma-asiantuntijoita ja suunnittelujohtajia.

Tutustu avoimiin paikkoihimme ja tule rakentamaan menestystä yhdessä kanssamme!

Jos avoimista paikoista ei tällä kertaa löytynyt sinulle sopivaa pestiä, niin lähetä meille avoin hakemus!

 

436 000

Kahvikupillista vuodessa

130 henkilöä

Lean-koulutettuja

41 vuotta

A-Insinöörien keski-ikä

700

Työntekijöitä

60 eri maassa

Suunniteltuja kohteita

9 kpl

Paikkakuntia

5 pv/vuosi

Viikko työajasta kouluttautumiseen

Näköalapaikalta maailmalle!

Tärkeä osa asiantuntijaprofiiliamme on kouluttaa hiomattomista timanteista alan parhaita osaajia. Vuosittain nuoret tekijät ponnistavat meiltä monipuolisesti toimialojemme mielenkiintoiseen maailmaan.

Lue lisää!