Uutiset

Käytäntömme koronaepidemian aikana

Huolehdimme A-Insinööreissä aktiivisesti henkilöstön, asiakkaiden ja kanssaihmisten turvallisuudesta koronapandemian aikana. Teemme etätyötä suositusten mukaisesti, pidämme huolta turvaväleistä ja suosimme etätapaamisia. 

Toimimme A-Insinööreissä ennakoivasti ja aktiivisesti huolehtiaksemme työntekijöidemme, asiakkaidemme ja kumppaneidemme terveydestä ja hidastaaksemme omalta osaltamme koronavirustartuntoja.

Teemme parhaamme, että projekti- ja asiakastyöt jatkuvat mahdollisimman normaalisti poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta. Omat ohjeistuksemme ja käytäntömme perustuvat  valtioneuvoston, THL:n ja muiden viranomaisten sekä toimialajärjestöjen ohjeisiin ja suosituksiin. 

  • Tulemme A-Insinöörien toimistolle tai projektitoimistoon vain täysin terveenä. Turvallisuusohjeemme opastavat poikkeuskäytäntöihin toimistotyössä, mm. huolehtimaan turvaväleistä ja hygieniasta sekä työskentelemään pääsääntöisesti oman yksikön, tiimin tai pienryhmän kesken. 
  • Suosimme virtuaalipalavereja asiakastyössä ja sisäisissä yhteyksissä aina kun se on mahdollista. Myös fyysiset kokoukset ovat sallittuja, silloin kun niissä mahdollista noudattaa turvavälejä ja hygieniaohjeita. 
  • Teemme etätöitä voimassa olevien suositusten mukaisesti pääkaupunkiseudun ja Turun toimipaikoissa. Tekninen valmiutemme suunnittelu- ja projektihenkilöstön työskentelyyn kotoa käsin on hyvä. Muilla toimipaikoilla työskentelemme pääasiassa lähityössä turvallisuusohjeita noudattaen.
  • Emme osallistu yli 50 hengen tapahtumiin tai seminaareihin paikan päällä.  Omat isommat syksyn tapahtumamme striimataan tai on siirretty.
  • Tarjoamme kaikille työntekijöillemme kasvomaskit koti- ja työmatkoja varten.
  • Huolehdimme työntekijöimme terveydestä matalan kynnyksen testaamisella.

Seuraamme koronatilannetta ja suosituksia aktiivisesti valmiusryhmässä. Jos koronavirustilanne aiheuttaa muutoksia palveluihimme tai toimituksiimme, tiedotamme niistä suoraan asiakkaillemme ja sopimuskumppaneillemme.

Teemme omalta osaltamme parhaamme, jotta yhteistoiminta asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa jatkuu entistäkin vahvempana, vaikka kontaktit ihmisten välillä ovatkin poikkeukselliset. Lue lisää: Toimitusjohtajan blogi – Yhteistoiminnallisuus tuli kaikkialle

Lisätietoja: 
Projektiyhteyshenkilöltäsi tai toimiala- ja yksikönjohtajilta

Elina Haapasaari, henkilöstöjohtaja
puh. 050 367 7188
elina.haapasaari@ains.fi

Julkaistu 16.3.2020, päivitetty 14.8.2020

TILAA UUTISKIRJE