Uutiset

Käytäntömme koronaepidemian aikana

Huolehdimme A-Insinööreissä aktiivisesti henkilöstön, asiakkaiden ja kanssaihmisten turvallisuudesta koronapandemian aikana. Teemme etätyötä suositusten mukaisesti, pidämme huolta turvaväleistä ja suosimme etätapaamisia. 

Toimimme A-Insinööreissä ennakoivasti ja aktiivisesti huolehtiaksemme työntekijöidemme, asiakkaidemme ja kumppaneidemme terveydestä ja hidastaaksemme omalta osaltamme koronavirustartuntoja.

Omat ohjeistuksemme ja käytäntömme perustuvat sairaanhoitopiirien, valtioneuvoston ja THL:n ohjeisiin ja suosituksiin. 

  • Teemme etätöitä voimassa olevien alueellisten suositusten mukaisesti. Tekninen valmiutemme suunnittelu- ja projektihenkilöstön työskentelyyn kotoa käsin on hyvä. 
  • Tulemme lähityöhön A-Insinöörien toimistoihin tai projektitoimistoon vain täysin terveenä. Turvallisuusohjeemme opastavat poikkeuskäytäntöihin toimistotyössä, mm. huolehtimaan turvaväleistä ja hygieniasta sekä työskentelemään pääsääntöisesti oman yksikön, tiimin tai pienryhmän kesken. Suosittelemme maskien käyttöä lähityössä toimistolla ja kokouksissa.
  • Suosimme virtuaalipalavereja asiakastyössä ja sisäisissä yhteyksissä aina kun se on mahdollista. Myös fyysiset kokoukset ovat sallittuja, silloin kun niissä mahdollista noudattaa turvavälejä ja hygieniaohjeita. 
  • Emme osallistu yli 10 hengen tapahtumiin tai seminaareihin paikan päällä.  Omat isommat syksyn tapahtumamme striimataan tai on siirretty.
  • Tarjoamme kaikille työntekijöillemme kasvomaskit myös koti- ja työmatkoja varten. 
  • Huolehdimme työntekijöimme terveydestä matalan kynnyksen testaamisella.

Seuraamme koronatilannetta ja suosituksia aktiivisesti valmiusryhmässä. Jos koronavirustilanne aiheuttaa muutoksia palveluihimme tai toimituksiimme, tiedotamme niistä suoraan asiakkaillemme ja sopimuskumppaneillemme.

Teemme parhaamme, että projekti- ja asiakastyöt jatkuvat mahdollisimman normaalisti poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta. Lue lisää: Toimitusjohtajan blogi – Yhteistoiminnallisuus tuli kaikkialle

Lisätietoja: 
Projektiyhteyshenkilöltäsi tai toimiala- ja yksikönjohtajilta

Elina Haapasaari, henkilöstöjohtaja
puh. 050 367 7188
elina.haapasaari@ains.fi

Julkaistu 16.3.2020, päivitetty 19.2.2021

TILAA UUTISKIRJE