Uutiset

Käytäntömme koronapandemian aikana

Huolehdimme A-Insinööreissä aktiivisesti henkilöstön, asiakkaiden ja kanssaihmisten turvallisuudesta jatkuvasti muuttuvan covid-19-pandemian aikana. Teemme etätyötä suositusten mukaisesti, pidämme huolta turvaväleistä ja käytämme lähikontakteissa maskia. 

Toimimme A-Insinööreissä ennakoivasti ja aktiivisesti huolehtiaksemme työntekijöidemme, asiakkaidemme ja kumppaneidemme terveydestä ja hidastaaksemme osaltamme koronavirustartuntoja.

Omat ohjeistuksemme ja käytäntömme perustuvat sairaanhoitopiirien, valtioneuvoston ja THL:n ohjeisiin: 

  • Teemme etätöitä voimassa olevien alueellisten suositusten mukaisesti. Tekninen valmiutemme suunnittelu- ja projektihenkilöstön työskentelyyn kotoa käsin on hyvä. 
  • Tulemme lähityöhön A-Insinöörien toimistoon tai projektitoimistoon vain täysin terveenä. Turvallisuusohjeemme opastavat poikkeuskäytäntöihin toimistotyössä, mm. huolehtimaan turvaväleistä ja hygieniasta.
  • Käytämme maskeja lähikontakteissa toimistolla sekä kokouksissa. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme kasvomaskit myös koti- ja työmatkoja varten. 
  • Suosimme virtuaalipalavereja asiakastyössä ja sisäisissä yhteyksissä aina kun se on mahdollista. Myös fyysiset kokoukset ovat sallittuja, silloin kun niissä noudatetaan turvavälejä ja muita turvallisuusohjeita. 
  • Emme osallistu yli 10 hengen kokoontumisiin tai tapahtumiin  voimassa olevien kokoontumisrajoitusten mukaisesti.  
  • Huolehdimme työntekijöimme terveydestä matalan kynnyksen testaamisella ja rokotemyönteisyydellä.

Seuraamme koronatilannetta ja suosituksia aktiivisesti valmiusryhmässä. Jos koronavirustilanne aiheuttaa muutoksia palveluihimme tai toimituksiimme, tiedotamme niistä suoraan asiakkaillemme ja sopimuskumppaneillemme.

Teemme jatkossakin parhaamme, että projekti- ja asiakastyöt jatkuvat normaalisti jatkuvasti muuttuvasta epidemiasta huolimatta. Lue lisää: Toimitusjohtajan blogi – Yhteistoiminnallisuus tuli kaikkialle

Lisätietoja: 
Projektiyhteyshenkilöltäsi tai toimiala- ja yksikönjohtajilta

Elina Haapasaari, henkilöstöjohtaja
puh. 050 367 7188
elina.haapasaari@ains.fi

Julkaistu 16.3.2020, päivitetty 3.8.2021

TILAA UUTISKIRJE