Uutiset

Varaudumme koronaepidemian vaikutuksiin

Varaudumme A-Insinööreissä koronaepidemian vaikutuksiin ja toimimme työyhteisönä poikkeustilanteen ja viranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Teemme etätyötä ja suosimme etäpalavereja, aina kun se on mahdollista.

Toimimme A-Insinööreissä ennakoivasti ja aktiivisesti huolehtiaksemme työntekijöidemme, asiakkaidemme ja kumppaneidemme terveydestä ja hidastaaksemme omalta osaltamme virustartuntoja. Teemme parhaamme, jotta projekti- ja asiakastyöt jatkuvat mahdollisimman normaalisti poikkeuksellisessa tilanteessa.

Noudatamme omassa varautumisessamme valtioneuvoston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja muiden viranomaisten sekä toimialajärjestöjen (SKOL, Rakli) ohjeita ja suosituksia.

  • Suosimme etäpalavereja fyysisten tapaamisten sijasta asiakastyössä ja sisäisissä yhteyksissä aina kun se on mahdollista.
  • Teemme etätöitä kaikissa tehtävissä, joissa etätyöskentely on mahdollista. Tekninen valmiutemme suunnittelu- ja projektihenkilöstön työskentelyyn kotoa käsin on hyvä. Tuemme etätyöskentelyä jakamalla hyviä etätyön käytäntöjä ja opastamalla etäpalavereihin. Koulusulkuun ja muihin perhekohtaisiin tarpeisiin olemme vastanneet joustavilla työjärjestelyillä.
  • Jos työntekijämme on palannut tai palaa ulkomailta, hän jää työskentelemään etätöihin kahden viikon ajaksi. Emme matkusta ulkomaille.
  • Emme osallistu suurempiin tapahtumiin, ja harkitsemme pienempiinkin kokouksiin osallistumista fyysisesti. Omat kevään tapahtumamme streemataan tai on siirretty.
  • A-Insinöörien toimistolle tai projektitoimistoon tulemme vain täysin terveenä. Huolehdimme käsihygieniasta, pidämme ihmisiä tavatessamme fyysistä etäisyyttä ja noudatamme muita THL:n suosituksia ja ohjeita.
Seuraamme tilannetta ja päätämme toimenpiteistä valmiusryhmässä. Jos koronavirustilanne aiheuttaa muutoksia palveluihimme tai toimituksiimme, tiedotamme niistä suoraan asiakkaillemme ja sopimuskumppaneillemme.

Teemme omalta osaltamme parhaamme, jotta yhteistoiminta asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa jatkuu entistäkin vahvempana, vaikka kontaktit ihmisten välillä ovat nyt poikkeukselliset. Lue lisää: Toimitusjohtajan blogi – Yhteistoiminnallisuus tuli kaikkialle

Lisätietoa saat A-Insinöörien projektiyhteyshenkilöltäsi tai yksikön- ja toimialojen johtajilta .

Julkaistu 16.3.2020, päivitetty 7.5.2020