Green Building Council Finland ja A-Insinöörit julkaisevat seitsemän pikaopasta vähähiiliseen rakentamiseen kiinteistö- ja rakennusalan eri ammattiryhmille.
Uutiset

Pikaoppaat vähähiiliseen rakentamiseen – lataa omasi

A-Insinöörit ja Green Building Council Finland julkaisevat seitsemän pikaopasta vähähiiliseen rakentamiseen kiinteistö- ja rakennusalan eri ammattiryhmille. Oppaiden vinkit perustuvat tehtäväkohtaisiin vähähiilisyyskoulutuksiin, joita on järjestetty #BuildingLife-ohjelman puitteissa vuonna 2022.

Rakennuttajan, arkkitehdin ja pääsuunnittelijan, rakennesuunnittelijan, taloteknisen suunnittelijan, urakoitsijan, infrarakennuttajan ja rakennustuotevalmistajan tiiviit pikaoppaat kattavat selkeästi hankkeen eri vaiheet ja pureutuvat lopuksi hiilijalanjäljen minimoimisen lisäksi hiilikädenjälkeen, eli mahdollisten positiivisten ilmastovaikutusten edistämiseen hankkeessa.

Pikaoppaiden neuvot pohjautuvat FIGBC jäsenistölle tarkoitettuihin syventäviin vähähiilisyyskoulutuksiin, jotka järjestettiin osana #BuildingLife -hanketta.

FIGBC:n ja A-Insinöörien kumppanijäsenyyden tavoitteena on ollut pistää vauhtia kiinteistö- ja rakennusalan päästövähennyksiin. Näkyvintä yhteistyötä ollut kiinteistö- ja rakennusalan eri ammattiryhmien osaamisen kehittämisen FIGBC:n jäsenistölle varatuissa vähähiilisyyskoulutuksissa.

Nyt koulutuspäivien pohjalta on laadittu koko alan käyttöön tiiviit ammattiryhmäkohtaiset pikaoppaat, joista jokainen kiinteistö- ja rakennusalalla työskentelevä löytää omansa ja voi ladata maksutta hyödykseen.

Lataa #BuildingLife pikaoppaat vähähiiliseen rakentamiseen  

Lisätietoja:
Lauri Tähtinen, kehityspäällikkö, Green Building Council Finland
puh. 040 486 5400
lauri.tahtinen@figbc.fi

Liisa Jäätvuori, vastuullisuus- ja laatujohtaja, A-Insinöörit
Puh. 044 300 1358
liisa.jaatvuori@ains.fi

Pikaoppaat kattavat hankkeen eri vaiheet ja pureutuvat hiilijalanjäljen minimoimisen lisäksi hiilikädenjälkeen.

 

LATAA OMA OPPAASI