innostavimmat herokuva
Uutiset

Tänäkin vuonna A-Insinöörit Suomen innostavimpia työpaikkoja 

A-Insinöörit on työpaikkana yksi Suomen innostavimmista. Perusteena tunnukselle ovat vuoden 2022 henkilöstötutkimuksen erinomaiset tulokset. Syksyllä 2022 toteutetun henkilöstötutkimuksen mukaan A-Insinöörien ja AINS Groupin koko henkilöstön arviot työyhteisöstä ovat hyvällä tasolla ja paremmat kuin asiantuntijatyössä yleensä.

A-Insinöörit on työpaikkana yksi Suomen innostavimmista. Perusteena tunnukselle on vuoden 2022 henkilöstötutkimuksen erinomaiset tulokset. Syksyllä 2022 toteutetun henkilöstötutkimuksen mukaan A-Insinöörien ja AINS Groupin koko henkilöstön arviot työyhteisöstä ovat hyvällä tasolla ja paremmat kuin asiantuntijatyössä yleensä.

Henkilöstötutkimuksen 2022 kokonaisindeksi eli People Power -indeksi oli nyt 75,6 (AA-luokitus). Myös henkilöstön valmius suositella A-Insinöörejä työpaikkana muille on erittäin hyvä (eNPS 59).

– Viime vuosien tapaan vahvuuksinamme koetaan yhä tehokas päätöksenteko, ihmisten reilu ja arvostava kohtelu sekä hyvät edellytykset työhyvinvoinnille. On hienoa, että näitä keskeisiä vetovoimatekijöitämme henkilöstön keskuudessa arvostetaan vuodesta toiseen – myös yrityksen kasvun aikana, A-Insinöörien henkilöstöjohtaja Elina Haapasaari sanoo.

Tänä syksynä toteutetun henkilöstötutkimuksen mukaan A-Insinöörien ja AINS Groupin koko henkilöstön arviot työyhteisöstä ovat edelleen hyvällä tasolla ja paremmat kuin asiantuntijatyössä yleensä. Kokonaistulos on hieman noussut viime vuodesta.

Alan parhaan työpaikan tarjoaminen kehittyville osaajille on keskeinen osa A-Insinöörien vastuullisuutta.

– Haluamme kehittyä ja parantua työpaikkana jatkuvasti. Tavoitteenamme on, että henkilöstökokemuksemme olisi kaikkialla työyhteisössä erinomaista eli AA+ -tasoa.

Lisää henkilöstötyöstämme ja -tavoitteistamme voi lukea vastuullisuusraportistamme.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnuksen saavat Eezy Flown henkilöstötutkimuksessa parhaisiin tuloksiin yltävät suomalaiset organisaatiot.

Lisätietoja:
Elina Haapasaari, henkilöstöjohtaja, A-Insinöörit
puh. 050 367 7188
elina.haapasaari@ains.fi
innostavimmat.fi

"On hienoa, että keskeisiä vetovoimaamme ylläpitäviä asioita arvostetaan henkilöstön keskuudessa vuodesta toiseen."

Elina Haapasaari
henkilöstöjohtaja
A-Insinöörit

Innostavimmat 2022 keltainen

 

TILAA UUTISKIRJE