innostavimmat herokuva
Uutiset

Tänäkin vuonna A-Insinöörit Suomen innostavimpia työpaikkoja 

A-Insinöörit on työpaikkana yksi Suomen innostavimmista. Perusteena tunnukselle ovat henkilöstötutkimuksen erinomaiset tulokset. Syksyllä 2022 toteutetun henkilöstötutkimuksen mukaan koko henkilöstön arviot työyhteisöstä ovat hyvällä tasolla ja paremmat kuin asiantuntijatyössä yleensä.

A-Insinöörit (AINS Group) on työpaikkana yksi Suomen innostavimmista. Perusteena tunnukselle on vuoden 2022 henkilöstötutkimuksen erinomaiset tulokset. 

Koko henkilöstön arviot työyhteisöstä ovat edelleen hyvällä tasolla ja paremmat kuin asiantuntijatyössä keskimäärin. Henkilöstötutkimuksen  kokonaisindeksi eli People Power -indeksi oli nyt 75,6 (AA-luokitus). Myös henkilöstön valmius suositella A-Insinöörejä työpaikkana muille on erittäin hyvä (eNPS 59).

– Viime vuosien tapaan vahvuuksinamme koetaan tehokas päätöksenteko, ihmisten reilu ja arvostava kohtelu sekä hyvät edellytykset työhyvinvoinnille. On hienoa, että näitä johtamis- ja toimintakulttuuriimme perustuvia vetovoimatekijöitä arvostetaan henkilöstön keskuudessa vuodesta toiseen – myös yrityksen kasvun aikana, A-Insinöörien henkilöstöjohtaja Elina Haapasaari sanoo.

Alan parhaan työpaikan tarjoaminen kehittyville osaajille on keskeinen osa A-Insinöörien vastuullisuutta.

– Haluamme kehittyä ja parantua työpaikkana jatkuvasti. Tavoitteenamme on, että henkilöstökokemuksemme olisi kaikkialla työyhteisössä erinomaista eli AA+ -tasoa.

Lisää henkilöstötyöstämme ja -tavoitteistamme voi lukea vastuullisuusraportistamme.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnuksen saavat Eezy Flown henkilöstötutkimuksessa parhaisiin tuloksiin yltävät suomalaiset organisaatiot. 

Lisätietoja:
Elina Haapasaari, henkilöstöjohtaja, A-Insinöörit
puh. 050 367 7188
elina.haapasaari@ains.fi

innostavimmat.fi

"On hienoa, että keskeisiä vetovoimaamme ylläpitäviä asioita arvostetaan henkilöstön keskuudessa vuodesta toiseen."

Elina Haapasaari
henkilöstöjohtaja
A-Insinöörit

Innostavimmat 2022 keltainen

 

TILAA UUTISKIRJE