Uutiset

Henkilöstötutkimus 2021: A-Insinöörit kokevat omistautuneisuutta työlleen

A-Insinöörit ylsi jälleen yhdeksi Suomen innostavammista työpaikoista, jonka vahvuutena on tasavertainen toimintakulttuuri.  Perusteena tunnukselle on vuoden 2021 henkilöstötutkimuksen hyvät tulokset.

Loppuvuonna 2021 toteutetun henkilöstötutkimuksen mukaan A-Insinöörien koko henkilöstön arviot työyhteisöstä ovat hyvällä tasolla ja paremmat kuin asiantuntijatyössä yleensä. Kokonaisindeksi eli People Power -indeksi oli nyt 75 (AA-luokitus).  Myös henkilöstön valmius suositella A-Insinöörejä työpaikkana muille on erittäin hyvä (eNPS 59). 

– Vahvuuksiamme, jotka korreloivat vahvasti henkilöstön kokeman omistautuneisuuden kanssa olivat tehokas päätöksenteko, ihmisten reilu ja tasapuolinen kohtelu sekä edellytykset työhyvinvoinnille. Ihmiset arvostavat toiminta- ja johtamiskulttuuriamme ja sisäinen työnantajakuva on pysynyt yhtä vahvana kuin aiemmin, henkilöstöjohtaja Elina Haapasaari kertoo.

Alan parhaan työpaikan tarjoaminen kehittyville osaajille on keskeinen osa A-Insinöörien vastuullisuutta.

– Haluamme kehittyä ja parantua työpaikkana jatkuvasti. Tavoitteenamme on, että henkilöstökokemuksemme olisi kaikkialla työyhteisössä erinomaista eli AA+ -tasoa.

Lisää henkilöstötyöstämme ja -tavoitteistamme voi lukea vastuullisuusraportistamme

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnuksen saavat Eezy Flown henkilöstötutkimuksessa parhaisiin tuloksiin yltävät suomalaiset organisaatiot. Tutkimukseen vastasi vuoden 2021 marras-joulukuussa 78 prosenttia henkilöstöstä (N=664).

Lisätietoja:
Elina Haapasaari, henkilöstöjohtaja, A-Insinöörit
puh. 050 367 7188
elina.haapasaari@ains.fi

 

innostavimmat-logo-IN-INNOSTAVIMMAT-2021-kelta

 

HAE MEILLE TÖIHIN