Oletko kolmannen vuosikurssin tai sitä vanhempi korkeakouluopiskelija tai vastavalmistunut, rakennusalasta innostunut tuleva huippuosaaja? Me etsimme sinua! A-Insinöörit tarjoaa opiskelijoille kesätyöpaikkoja ja lopputyöaiheita, joiden kautta saat parhaat lähtökohdat tulevaisuuden urallesi.

Työn merkityksellisyys ja vaikuttamismahdollisuudet tärkeitä nuorille suunnittelijoillemme

A-Insinöörien kädenjälki näkyy lukemattomissa rakennuksissa ympäri Suomea. Suunnittelijalle on tärkeää sekä työn merkityksellisyys että omaan työhön vaikuttaminen. Nuoret suunnittelijamme Elli Kinnunen, Hamilkar Bergroth ja Joonas Sihvo pohtivat näitä kysymyksiä tuoreilla videoilla.

Roolimalleina toimivat MyTech-videot on tehty yhteistyössä Teknologiateollisuus ry:n kanssa. MyTech-ohjelman tärkeänä tehtävänä on motivoida nuoria teknisten opintojen pariin ja tuka heitä ammatin ja urapolkujen valinnoissa muuttuvassa maailmassa.

Suomessa on kova pula suunnittelijoista. Heitä tarvitaan lisää nyt ja tulevaisuudessa. Myös lisää naisia kaivataan rakennusalan suunnittelutehtäviin. A-Insinööreillä naisten osuus henkilöstöstä on iloksemme jo noin kolmannes.

Elli

Hamilkar

Joonas

Oppilaitosyhteistyö on meille tärkeää

A-Insinööreillä työskentelee yli 700 rakentamisen ja suunnittelun asiantuntijaa. Olemme vuosien varrella olleet suunnittelemassa ja rakennuttamassa niin pieniä peruskorjauksia kuin Suomen suurimpia uudiskohteita. Joukkoomme kuuluu monia alojemme arvostettuja ammattilaisia, joista osa myös työnsä ohessa opettaa korkeakouluissa.

Tarvitsetko oppilaitoksesi kurssille yritysvieraan kertomaan mielenkiintoisista rakennushankkeista, suunnittelijan tai rakennuttajan työstä tai alasta yleensä? Ole yhteydessä! Järjestetään yhdessä parhaiten tavoitteitasi tukeva esittely joko oppilaitoksessasi tai jossakin toimipisteistämme tai kohteistamme!

Teemme aktiivisesti yhteistyötä alamme oppilaitosten ja opiskelijayhdistysten kanssa. Tavoitteenamme on, että jokainen rakennusalan opiskelija tuntisi nimemme jo opintojensa alkuvaiheessa. Suosittelemmekin ottamaan yhteyttä oppilaitosyhteyshenkilöihimme, jos ainejärjestönne haluaa vierailla jollakin toimistollamme tai jos kaipaatte asiantuntijapuheenvuoroja seminaareihin. Painotamme järjestöjen tukemisessa ammatillisia tilaisuuksia, mutta myös vuosijuhlien sponsorointi ja haalarimainokset ovat mahdollisia yhteistyön muotoja.

Oletko valmis rokkaamaan A-Insinöörien kanssa? Ota yhteyttä opiskelijayhteistyön yhteyshenkilöömme, niin laitetaan yhdessä hommat rullaamaan!

Hamilkar Bergroth
050 517 6082, hamilkar.bergroth@ains.fi

Tavoitteenamme on, että jokainen rakennetun ympäristön alan opiskelija tunnistaisi alan työmahdollisuudet kauttamme jo opintojensa alkuvaiheessa.