Göstan Paviljonki, Mänttä

Göstan Paviljonki, Mänttä

Serlachius-museon laajennuksesta järjestettiin kansainvälinen arkkitehtikilpailu 2010-2011. Vuoden 2014 puurakenteena palkitussa rakennuksessa on kolme erikokoista näyttelytilaa (600, 300 ja 100 m2), juhlasali, museokauppa ja ravintola, henkilökunnan toimistotilat sekä asianmukaiset säilytys- ja konservointitilat säätiön taidekokoelmalle. Laajennus kytkeytyy vanhaan kartanoon katetulla, lasisella yhdyskäytävällä. Lue lisää:  Göstan Paviljonki esittelee puurakennesuunnittelun taitoa

Sijainti

Mänttä

Asiakas

Gösta Serlachiuksen taidesäätiö

Palvelumme

Puurakennesuunnittelu, Kulttuuritilojen rakennesuunnittelu

Laajuus

5 700 brm²

Palkinnot

Vuoden puurakenne 2014

Kustannukset

20 M€

Valmistumisvuosi

2016

Muita referenssejämme

Monion lukio- ja kulttuurikeskus, Tuusula

Monion lukio- ja kulttuurikeskus, Tuusula

Ateneumin taidemuseo, Helsinki

Ateneumin taidemuseo, Helsinki

Fabianinkatu 35, Helsinki

Fabianinkatu 35, Helsinki

KOY Koskitammi, Tampere

KOY Koskitammi, Tampere

Porin teatteritalo, Pori

Porin teatteritalo, Pori

Aleksanterin teatterin peruskorjaus, Helsinki

Aleksanterin teatterin peruskorjaus, Helsinki