tampere-anssila-vastaanotto
Uutiset

Uusia yksikönjohtajia A-Insinöörien pääkaupunkiseudun rakennesuunnittelun ja rakennuttamisen palveluihin

A-Insinöörien pääkaupunkiseudun palveluyksiköissä aloittaa vuoden alussa kolme uutta yksikönjohtajaa. Etelä-Suomen rakennuttamispalveluista ryhtyy vastaamaan hankeluotsi, DI Ossi-Mikko Niemelä. Pääkaupunkiseudun rakennesuunnittelun yksikköjen johtajina aloittavat DI Teemu Ahonen sekä DI Johan Sund.

Vaativien hankkeiden rakennuttajakonsulttina tunnettu A-Insinöörien rakennuttamispalvelut on saanut uuden Etelä-Suomen yksikönjohtajan. Pääkaupunkiseudun toimitilahankkeissa meritoitunut diplomi-insinööri Ossi-Mikko Niemelä seuraa tehtävässä Anu Kuoppamäkeä, joka siirtyi vuoden alussa toimialajohtajaksi.

A-Insinööreissä rakennuttamisjohtajana ja aiemmin rakennuttajapäällikkönä työskennelleellä Ossi-Mikko Niemelällä on vahva kokemus vaativien peruskorjaus- ja muutoshankkeiden projektijohtajana, asiantuntijatiimien esihenkilönä sekä luennoitsijana. Yksikönjohtajana Niemelä saa johdettavakseen noin 50 hengen rakennuttamisen ja valvonnan organisaation.

– On ilo saada johtaa yksikköä, jonka osaamista ja asennetta arvostetaan markkinoilla. Tapanamme on sitoutua asiakkaiden hankkeisiin kuin omiimme ja huolehtia loppuun saakka siitä, että hankkeen tavoitteet saavutetaan. Henkilökohtaisesti kiinnostavimpiin projekteihin kuuluvat tunnetut rakennukset ja tilat, joihin pääsee rakennushankkeen jälkeen itsekin vierailemaan, Niemelä sanoo.

Ossi-Mikko Niemelä on toiminut muun muassa viime syksynä Helsingin Kamppiin avautuneen Kulttuurikasarmin rakennuttajakonsulttina.

Ossi-Mikko_Niemelä_UUSI

DI Ossi-Mikko Niemelä vastaa jatkossa A-Insinöörien Etelä-Suomen rakennuttamispalveluista yksikönjohtajana. Hänellä on vahva kokemus muun muassa vaativien peruskorjaus- ja muutoshankkeiden projektinjohdosta.

Suunnittelulle kasvua pääkaupunkiseudun hankkeissa

Pääkaupunkiseudun teollisuus- ja toimitilasuunnittelun yksikönjohtajana on 1.1.2024 aloittanut DI Teemu Ahonen. Hän seuraa tehtävässään yksikköä alusta lähtien luotsannutta Jukka Oja-Lipastia, joka jää myöhemmin keväällä eläkkeelle.

Tietomallinnusosaajana ja teollisuushankkeiden projektipäällikkönä ansioitunut Ahonen siirtyy yksikönjohtajaksi suunnittelujohtajan tehtävästä. Ennen A-Insinöörejä Ahonen on työskennellyt muun muassa Afrylla vastuullisissa projekti-, esihenkilö- sekä BIM-tehtävissä.

Teollisuus- ja toimitilasuunnittelun noin 40 rakennesuunnittelijaa ovat erikoistuneet vaativiin teollisuus-, toimisto- ja liikerakennuskohteisiin. Yksikön puurakennesuunnittelun osaaminen on palkittu muun muassa useilla viime vuosien puupalkinnoilla.

Ahonen_Teemu_1920

DI Teemu Ahonen on aloittanut A-Insinöörien pääkaupunkiseudun teollisuus- ja toimitilasuunnittelun yksikönjohtajana vuodenvaihteessa. Ahonen on ansioitunut erityisesti tietomallinnusosaajana ja teollisuushankkeiden projektipäällikkönä.

DI Johan Sund on nimitetty talonrakennussuunnittelun yksikönjohtajaksi 1.1.2024 alkaen. Hän on aiemmin johtanut vahvana rakennetekniikan osaajana tunnettua porvoolaista Insinööritoimisto J. Sundia.

Toimisto liittyi yrityskaupalla A-Insinöörit-konserniin alkuvuonna 2023 ja jatkaa fuusion jälkeen toimintaansa uudishankkeisiin keskittyvänä suunnitteluyksikkönä pääkaupunkiseudulla. Yksikön osaamiseen lukeutuvat laaja-alaisesti teollisuus-, rata- ja asuinrakennuskohteet.

Sund_Johan_1920

Talonrakennussuunnittelun yksikönjohtajana on 1.1. 2024 aloittanut DI Johan Sund, joka on johtanut A-Insinöörit-konserniin siirtynyttä Insinööritoimisto J. Sundia.

– Kasvutiemme rakentaminen pääkaupunkiseudulla jatkuu yhdessä nuoremman polven osaajien kanssa. Saamme Johanista ja Teemusta osaavalla porukallemme vetäjät, jotka ovat osoittaneet kykynsä yksikönjohtajana ja projektien johtajina, rakennesuunnittelun toimialajohtaja Timo Leppänen sanoo.

Lisätietoja:
Ossi-Mikko Niemelä, yksikönjohtaja, rakennuttaminen Etelä-Suomi, A-Insinöörit
puh. 040 749 8855
ossi-mikko.niemela@ains.fi

Teemu Ahonen, yksikönjohtaja, teollisuus- ja toimitilasuunnittelu, A-Insinöörit
puh. 0400 743 239
teemu.ahonen@ains.fi

Johan Sund, yksikönjohtaja, talonrakennussuunnittelu, A-Insinöörit
puh. 0400 437 174
johan.sund@ains.fi

"On ilo saada johtaa yksikköä, jonka osaamista ja asennetta arvostetaan markkinoilla."

Ossi-Mikko Niemelä
yksikönjohtaja, rakennuttamispalvelut Etelä-Suomi
A-Insinöörit

 

TILAA UUTISKIRJE