Tomi Berg aloittaa Turun rakennesuunnittelun yksikönjohtajana
Uutiset

Tomi Berg Turun rakennesuunnittelun yksikönjohtajaksi

Tomi Berg aloittaa A-Insinöörien Turun rakennesuunnittelun yksikönjohtajana marraskuun alussa. Pitkäaikainen yksikönjohtaja Seppo Nissilä jää eläkkeelle. A-Insinöörit tarjoaa Varsinais-Suomen rakennushankkeisiin kokeneen, laaja-alaisesti eri osa-alueet taitavan asiantuntijatiimin.

Rakennusinsinööri Tomi Berg ryhtyy vastaamaan A-Insinöörien Turun rakennesuunnittelun palveluista marraskuun alusta alkaen.

Berg siirtyy uuteen rooliin yksikön suunnittelujohtajan tehtävistä. Hänellä on vahva kokemus rakennesuunnittelun erikoisasiantuntijana, ja hän on toiminut pitkään lähellä A-Insinöörien asiakkaita projektipäällikkönä ja suunnittelujohtajana.

– Turussa on tiivis ja osaava yksikkö, jolla on kyvykkyyttä hyvin vaativienkin kohteiden suunnitteluun. Tavoitteenamme on saada päteviä tekijöitä jatkossakin, kuunnella asiakkaita ja olla nopeita, joustavia ja aktiivisia. Sitoutuminen asiakkaisiin, hankkeiden onnistumiseen ja korkeaan laatuun sekä aikatauluihin säilyvät vahvuuksinamme, Berg toteaa.

Pitkäaikainen yksikönjohtaja, eläkkeelle siirtyvä Seppo Nissilä tukee uutta yksikönjohtajaa kapulanvaihdossa ja jatkaa neuvonantajana vuoden loppuun asti.

A-Insinöörien vankkaan palveluketjuun Turussa lukeutuvat rakennesuunnittelun lisäksi rakennuttamisen konsulttipalvelut sekä kustannuslaskennan palvelut. Palvelutarjonta myös täydentyy jatkuvasti, viimeksi kosteudenhallinnan osaamisella.

– Pystymme tarjoamaan rakennushankkeisiin kokeneen ja monipuolisen, laaja-alaisesti rakennushankkeen eri osa-alueet taitavan tiimin, saman katon alta. Puhallamme yhteen hiileen, ja olemme enemmän kuin osiemme summa myös asiakkaille, Berg kertoo.

A-Insinöörien rakennesuunnittelun yksikössä Turussa työskentelee noin 20 uudis- ja korjaushankkeisiin erikoistunutta rakennesuunnittelijaa. A-Insinöörien monipuolinen ja palkittu suunnitteluosaaminen kattaa mm. teollisuus- ja toimitilat, koulut ja päiväkodit, kulttuurirakennukset ja kauppakeskukset.

Lisätietoja:

Tomi Berg, yksikönjohtaja, rakennesuunnittelu, A-Insinöörit
puh. 040 194 9416
tomi.berg@ains.fi

Timo Leppänen, toimialajohtaja, rakennesuunnittelu, A-Insinöörit
puh. 040 569 6123
timo.leppanen@ains.fi

"Pystymme tarjoamaan rakennushankkeisiin kokeneen ja monipuolisen, laaja-alaisesti rakennushankkeen eri osa-alueet taitavan tiimin, saman katon alta."

Tomi Berg
yksikönjohtaja
A-Insinöörit

 

TILAA UUTISKIRJE