Tapio Virta luotsaamaan A-Insinöörien uutta projektinjohto ja rakentaminen -yksikköä
Uutiset

Tapio Virta luotsaamaan A-Insinöörien uutta projektijohto ja rakentaminen -yksikköä

Tapio Virta on nimitetty yksikönjohtajaksi A-Insinöörien rakennuttamisen toimialalla. Kokenut urakointi- ja hankekehitysjohtaja tulee A-Insinööreihin kehittämään uudentyyppistä projektijohtamisen ja rakentamisen yhdistävää projektinjohtopalvelutoimintaa.

Rakennusinsinööri Tapio Virta on nimitetty yksikönjohtajaksi johtamaan uutta projektijohto ja rakentaminen -yksikköä. Rakennuttamisen toimialaan kuuluva yksikkö vastaa kokonaisvaltaisten projektijohtopalvelujen kehittämisestä ja toteuttamisesta A-Insinööreissä.

Virta_Tapio_henkilökuva

Tapio Virta kehittää A-Insinöörien uutta projektinjohtopalvelutoimintaa, joka yhdistää projektijohtamisen ja rakentamisen.

Tapio Virralla on laaja-alainen, yli 20 vuoden kokemus rakennusliikkeiden työmaajohtamisen ja hankekehityksen tehtävistä. Hän siirtyy A-Insinööreihin MaxBuild Korjausrakentamisen ja Talotekniikan toimitusjohtajan tehtävistä, ja on aiemmin työurallaan toiminut mm. Constissa yksikönjohtajana sekä NCC:ssä työpäällikkönä vastuullaan suuret ja vaativat projektinjohtourakat.

– Hankkeiden toteuttaminen projektijohtopalvelu-muodolla on A-Insinööreille uusi avaus, jonka myötä otamme vastuun hankkeen kokonaisvaltaisesta onnistumisesta. Lähdemme rakentamaan vahvaan osaamisketjuumme nojaavaa, uudentyyppistä palvelua ja liiketoimintaa, ja siinä Tapion kokemus, aktiivinen asiakasote ja verkostot ovat kantava voima, toimialajohtaja Juhani Karhu sanoo.

Projektijohtopalveluissa rakennushankkeen läpivientiin kootaan projektinjohto-organisaatio, joka huolehtii projektin johto- ja rakennuttamistehtävistä, suunnittelun ohjauksesta, työmaan johtotehtävistä, päätoteuttajan velvoitteista sekä rakennustyön johtamisesta ja valvonnasta.

– Tavoitteenamme on auttaa tilaajia onnistumaan niin, että hankkeet saavuttavat valmistuessaan sille alun perin asetetut tavoitteet. Keskiössä on suunnitella ja etsiä käyttötarkoituksen ja käyttäjien kannalta toiminnallisesti ja laadullisesti parhaat vaihtoehdot. Katseemme on kiinteistön koko elinkaarella sekä pitkänajan laadun ja arvon lisäämisessä, Tapio Virta sanoo.

– A-Insinööreissä on loistavat rakennuttamisen ja suunnittelun asiantuntijavoimat, joihin voimme nojautua palvelumallin kehittämisessä ja toteuttamisessa. On hienoa tulla rakentamaan uutta taloon, jossa on jo valtavan paljon osaamista ja ymmärrystä siitä, miten rakennushankkeet saadaan onnistumaan.

Lisätietoja:
Juhani Karhu, toimialajohtaja, rakennuttaminen, A-Insinöörit
puh. 040 5933 783
juhani.karhu@ains.fi

Tapio Virta, yksikönjohtaja, projektijohto ja rakentaminen, A-Insinöörit
puh. 050 583 9473
tapio.virta@ains.fi

 

"Otamme vastuun hankkeen kokonaisvaltaisesta onnistumisesta." 

Tapio Virta,
yksikönjohtaja,
projekti ja rakentaminen
A-Insinöörit

TILAA UUTISKIRJE