Tampereella työskentelevät rakennesuunnittelun ammattilaisemme muuttavat pe 7.4. 2017 toimistoksi muutettuihin, upeisiin tiloihin. Uusi osoite on: Puutarhakatu 10, 33210 Tampere.

Konkurssiin menneen tavaratalon kakkoskerros on kokenut täydellisen uudelleensyntymän. A-Inssit eli henkilöstömme on nimennyt uudet tilat Anssilaksi.

Anssilassa palvelevat 10.4. alkaen seuraavat yksikönjohtajat tiimeineen.

  • Valtteri Meriläinen, Asuin ja liikerakennukset
  • Harri Kivistö, Teollisuus ja toimitilarakennusten suunnittelu
  • Mikko Kylliäinen, Akustiikkasuunnittelu
  • Mikko Tarri, Korjaussuunnittelu

Myös taloushallinto ja keskus siirtyvät uusiin tiloihin.

Muuton vuoksi keskuksemme ei ole toiminnassa pe 7.4. klo 13.30 alkaen, mutta toimii taas normaalisti ma 10.4. klo 8.00. Puhelinnumerot pysyvät ennallaan.

Anssilassa on huippuakustiikka, jossa omilla asiantuntijoillamme on luonnollisesti näppinsä pelissä. Kerromme tilan akustiikkaratkaisusta myöhemmin lisää. Malttamattomat voivat toki kilauttaa vaikka saman tien Mikko Kylliäiselle numeroon 040 641 8959.

Neuvotteluhuoneet henkivät tamperelaisuutta parhaimmillaan: Neula, Tunneli, Metso, Finlayson, Frenckell, Planetaario, Ramppi jne.

Tampereen infra- ja geosuunnittelupalvelumme jatkavat entisessä osoitteessa Satakunnankatu 23 A, mutta myös heille tulevat vieraat otetaan vastaan Anssilassa, os. Puutarhankatu 10.