Arkkitehti Ruut Ronni on nimitetty A-Insinöörien Tampereen rakennuttamispalveluiden yksikönjohtajaksi.
Uutiset

Ruut Ronni A-Insinöörien Tampereen rakennuttamispalvelujen yksikönjohtajaksi

Ruut Ronni on nimitetty johtamaan A-Insinöörien rakennuttamispalveluja Tampereella. A-Insinöörit tarjoaa Sisä-Suomessa rakennusprojektien ohjaukseen kokeneen, vaativissa hankkeissa kouliintuneen projektipäällikkö- ja asiantuntijatiimin.

Arkkitehti Ruut Ronni on nimitetty vastaamaan A-Insinöörien Tampereen rakennuttamisen palveluista 4.6.2021 alkaen. Ronni siirtyy uuteen rooliin rakennuttajapäällikön tehtävistä. Hän on monipuolinen rakentamisen osaaja, ja toiminut lähellä asiakkaita suurten ja vaativien hankkeiden projektipäällikkönä ja rakennuttajakonsulttina.

– Ruut on taitava rakennuttaja ja hyvin verkostoitunut rakennushankkeiden ammattilainen. Saamme hänestä energisen, osaavan ja asiakkaita tarkalla korvalla kuuntelevan luotsin Tampereen yksikköömme, toimialajohtaja Juhani Karhu sanoo

Vuodesta 2017 yksikköä johtanut Petri Moksén siirtyy uusien tehtävien pariin A-Insinöörien ulkopuolelle. Hän jatkaa uuden yksikönjohtajan tukena elokuun loppuun asti.

Ruut Ronni on aiemmin työurallaan toiminut rakennuttamistehtävien lisäksi mm. arkkitehtina, arkkitehtiyrittäjänä ja opettajana. Hän on saanut työstään tunnustusta mm. Hyvän rakentamisen palkinnolla.

– Meillä on Tampereella kokenut ja monipuolinen, laaja-alaisesti rakennushankkeen eri osa-alueet taitava tiimi. Aiempi rakennuttajapäällikön tehtäväni antaa hyvät valmiudet uuteen rooliin. Teemme tälläkin hetkellä töitä useissa vaativissa projekteissa, joihin lukeutuvat mm. Sokos Hotel Ilveksen tahtihankkeena toteutettava peruskorjaus, TOAS Hippos opiskelijakortteli, Metsä Fibren Rauman saha, Porin ruotsinkielinen koulukampus ja Hakametsän Sport Campus -alue, Ronni kertoo.

A-Insinöörien rakennuttamisen yksikössä Tampereella työskentelee 40 uudis- ja korjaushankkeiden johtamiseen ja valvontaan erikoistunutta asiantuntijaa. Yksikön monipuoliseen, palkittuun rakennuttamisosaamiseen on nojattu mm. Ratinan kauppakeskuksen ja Technopoliksen toimistotalojen rakentamisessa, Koskikeskuksen peruskorjauksessa sekä Särkänniemen muutoksissa.

Rakennuttamisen konsultti- ja projektijohtopalvelujen lisäksi A-Insinöörien vankkaan palveluketjuun Tampereella lukeutuvat laaja-alaiset suunnittelupalvelut uudisrakentamiseen, korjausrakentamiseen sekä infrarakentamiseen.

Lisätietoja:
Ruut Ronni, yksikönjohtaja, A-Insinöörit
puh. 040 1262 300
ruut.ronni@ains.fi

Juhani Karhu, toimialajohtaja, A-Insinöörit
puh. 040 593 3783
juhani.karhu@ains.fi"Tampereella on kokenut ja monipuolinen, laaja-alaisesti rakennushankkeen eri osa-alueet taitava tiimi. Työskelemme tälläkin hetkellä useissa vaativissa hankkeissa." 

Ruut Ronni,
yksikönjohtaja
A-Insinöörit

TILAA UUTISKIRJE