Risto Ojala talousjohtaja A-Insinöörit
Uutiset

Risto Ojala A-Insinöörien uudeksi talousjohtajaksi  

A-Insinöörit-konsernin uudeksi talousjohtajaksi on nimitetty KTM Risto Ojala. Hän siirtyy A-Insinööreihin Etteplan Oyj:stä group business controllerin tehtävästä.

KTM Risto Ojala on nimitetty suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien (AINS Group) uudeksi talousjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2024.

Risto Ojalalla on yli 15 vuoden kokemus vastuullisista talousjohtamisen ja -raportoinnin tehtävistä useissa pörssiyhtiöissä. Ennen teknologiapalveluyhtiö Etteplania hän on toiminut talousjohtajana ja business controllerina mm. Alma Mediassa sekä Cargotecissa.

– On hienoa päästä käyttämään vuosien varrella kertynyttä osaamista ja ymmärrystä asiantuntijapalveluista ja suunnittelualasta kasvu- ja kehittämishakuisessa yhtiössä. A-Insinöörit tarjoaa hyvin kiinnostavan, eteenpäin katsovan työympäristön. Tekemistä leimaa ammattimaisuus, ihmislähtöisyys ja vastuullisuus, jotka ovat minulle henkilökohtaisestikin tärkeitä arvoja, Risto Ojala sanoo.

A-Insinöörien toimitusjohtajan Kari Kauniskankaan mukaan Risto Ojala tuo taloon vankkaa talousjohdon kokemusta kasvavasta, kansainvälisestä asiantuntijaorganisaatiosta ja projektiliiketoiminnasta.

– Risto on erinomainen lisä johtoryhmäämme toimialallemme relevantin taustan ja kokemuksensa takia. Hänen arvomaailmansa ja johtamistapansa istuu erittäin hyvin yhdessä tekemiseen ja onnistumisiin tähtäävään kulttuuriimme. Toivotan Riston tervetulleeksi tiimiimme, Kauniskangas sanoo.

Lisätietoja: 
Kari Kauniskangas, toimitusjohtaja, A-Insinöörit
Risto Ojala, talousjohtaja, 1.1.2024 alkaen, A-Insinöörit

Yhteydenotot viestinnän kautta
Silja Sarkamo, puh. 050 379 4767
silja.sarkamo@ains.fi 

"Hänen arvomaailmansa ja johtamistapansa istuu erittäin hyvin yhdessä tekemiseen ja onnistumisiin tähtäävään kulttuuriimme."

Kari Kauniskangas
toimitusjohtaja,
A-Insinöörit

 

TILAA UUTISKIRJE