A-Insinööreissä sitoutuneet kasvattamaan ja käyttämään kestävän kehityksen osaamistamme
Uutiset

Rakennusalalla entistä suurempi vaikutus ilmastonmuutokseen

Miten edistetään ilmastonmuutosta hillitsevää ja muutokseen sopeutuvaa rakennettua ympäristöä? Näihin haasteisiin paneudutaan tällä viikolla World Green Building Week 2021 -teemaviikolla, jonka organisoi Suomessa Finnish Green Building Council.

Vuoteen 2050 mennessä maailman rakennuskanta tulee kaksinkertaistumaan ja se lisää kiinteistö- ja rakennusalan vaikutusta entisestään. Luonnonvarojen kysyntä kiihdyttää ilmastonmuutosta, ja epäterveelliset, päästöjä paljon tuottavat rakennukset vaikuttavat hyvinvointiimme ja toimeentulomme.

Olemme A-Insinööreissä vastuullisuusohjelmassa sitoutuneet paitsi minimoimaan omasta toiminnastamme aiheutuvat negatiiviset ympäristövaikutukset, myös asiantuntijoina kirittämään alaa ja asiakkaitamme ympäristötavoitteiden toteuttamisessa.

  1. Kasvatamme ja käytämme proaktiivisesti kestävän kehityksen osaamistamme rakennushankkeissa.
  2. Kiritämme asiakkaidemme ympäristötavoitteita rakennushankkeissa ja otamme vastuun päästövähennysten, kiertotalouden ja luonnon monimuotoisuuden toteuttamisesta.
  3. Minimoimme oman toimintamme hiilijalanjäljen.

Näin osallistumme World Green Building Weekiin 2021

Green Building Week leveys 680

A-Insinöörit on Green Building Council Finlandin kumppanijäsenä mukana 20.–24.9.2021 järjestettävällä teemaviikolla.

  • Maanantaina 20.9. osallistumme World Green Building Weekin starttiin jakamalla Green Building Council -verkoston tuottamaa videota, jossa vilahtaa tuttuja kasvoja
  • Maanantaina 20.9. julkaistaan myös verkoston Building Life -hankkeen tuottama hiilineutraalin rakennetun ympäristön toimenpideohjelma, joka on Building Life -lähettilaan, toimitusjohtajamme Jyrki Keinäsen allekirjoittama.
  • Tiistaina 21.9. järjestämme Vähähiilisen rakennuttamisen -webinaarin, jonne voit ilmoittautua tästä.
  • Tiistaina 21.9. julkaisemme myös Vähähiilisen rakennuttamisen oppaan kaikien rakennuttajien ja vähähiilisestä rakentamisesta kiinnostuneiden hyödyksi!
  • Tiistaina 21.9. osallistumme kansainväliseen Nollapäästöpäivään 2021 vähentämällä henkilökohtaista hiilijalanjälkeä suosimalla kestävää liikkumista sekä hävikkiruokaa ja säästämällä energiaa.
  • Viikon aikana koulutamme lisäksi henkilöstöämme ympäristövastuuasioissa sekä julkaisemme somessa teemaan liittyviä  asiantuntijakirjoituksia ja postauksia.
HubSpot Video

 

Kansainvälinen World Green Building Week on vuosittainen kampanja, joka kannustaa kestävän rakennetun ympäristön rakentamiseen kaikille, kaikkialla. 

World Green Building Week 2021 -teema on ilmastonmuutosta hillitsevä ja muutokseen sopeutuva rakennettu ympäristö.

 

TILAA UUTISKIRJE