A-Insinöörien rakennesuunnittelun toimialle on myönnetty ympäristösertifikaatti ISO 14001
Uutiset

A-Insinöörien rakennesuunnittelun toimialalle ISO 14001 -ympäristösertifikaatti

A-Insinöörien rakennesuunnittelun toimialalle on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Sertifioitu ympäristöjärjestelmä tukee suunnittelijoiden ja projektipäälliköiden ympäristöosaamista ja sitoutumista vähähiilisen rakentamisen periaatteisin.

Rakennesuunnittelun toimialalla ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä ohjaa jatkuvaan parantamiseen mm. hiilipäästö- ja kiertotalousratkaisuihin liittyvässä osaamisessa sekä aktiivisen ympäristöotteen ja positiivisen hiilikädenjäljen lisäämiseen asiakkaiden rakennushankkeissa.

− Sertifioitu ympäristöjärjestelmä tukee asiantuntijoidemme ympäristöosaamista ja näkyy suunnittelijoiden työssä muun muassa ympäristövaikutusten arviointina projekteissa. Pyrimme löytämään ympäristövaikutusten kannalta parhaat suunnitteluratkaisut laadusta ja teknisistä ominaisuuksista tinkimättä, kertoo suunnittelujohtaja Pekka Rauhala rakennesuunnittelun toimialalta.

− Yhä useammat asiakkaat vaativat sertifioitua ympäristöjärjestelmää. Auditoinneissa A-Insinöörien rakennesuunnittelun toimiala sai kiitosta erityisesti siitä, että otamme suunnittelussa ympäristöasiat huomioon kokonaisvaltaisesti sekä henkilöstömme korkeatasoisesta ympäristöosaamisesta ja sitoutumisesta, kiittää toimialajohtaja Timo Leppänen. Lue lisää: A-Insinöörien vastuullisuusohjelma

A-Insinöörien ISO 14001 -ympäristöjärjestelmät auditoi ja sertifioi DQS.
A-Insinöörien rakennesuunnittelun toimialalla työskentelee yli 500 asiantuntijaa muun muassa betonirakenteiden, puurakenteiden ja teräsrakenteiden suunnittelun parissa. Lisäksi tarjoamme esimerkiksi hiilijalanjäljen laskentaan, materiaalitehokkuuteen ja kiertotalouden edistämiseen liittyviä palveluita. Lue lisää: Talonrakentamisen suunnittelupalvelut ja Vähähiilinen rakentaminen ja kiertotalous

Lisätietoja:
Pekka Rauhala, suunnittelujohtaja
puh. 040 543 5215
pekka.rauhala@ains.fi

Elisa Lindqvist, vähähiilisen rakentamisen asiantuntija
puh. 040 543 5215
elisa.lindqvist@ains.fi 

ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä lisää ympäristövaikutusten systemaattista huomioimista ja edistää ympäristönsuojelun tasoa projektitoiminnassa.

 

TILAA UUTISKIRJE