Puurakentamiseen erikoistunut JM-Rakenne Oy liittyy osaksi A-Insinöörit konsernia
Uutiset

Eteläpohjalainen puurakentamisen osaaja JM-Rakenne osaksi A-Insinöörit -konsernia

A-Insinöörit laajentaa palvelujaan Pohjanmaalla ostamalla puurakenne- ja asuinrakennusten suunnitteluun erikoistuneen Rakennusinsinööritoimisto JM-Rakenne Oy:n osakekannan.

Puu- ja asuinrakentamisen rakennesuunnitteluun erikoistunut Rakennusinsinööritoimisto JM-Rakenne on liittynyt yrityskaupalla osaksi A-Insinöörit-konsernia. Perheyrityksellä on toimipisteet Kauhajoella ja Seinäjoella.

JM-Rakenteen ja A-Insinöörien yhdistyminen tuo rakennuttajille, rakennusliikkeille ja talopakettitoimittajille uuden, laaja-alaisen suunnittelukumppanin Etelä-Pohjanmaalla.

– JM-Rakenne vahvistaa kysyttyä puurakennesuunnittelun osaamistamme sekä asuin- ja liikerakennusten suunnitteluvoimaa valtakunnallisesti. JM-Rakenteella on taitoa ja hieno tarina. Yhdessä lisäämme kykyä palvella alueen isojakin asiakkaita ja olla laaja-alaisesti mukana hankkeissa Pohjanmaalla, toimialajohtaja Timo Leppänen A-Insinööreistä sanoo.

Omakotitalojen suunnittelusta alkunsa 1993 saaneen JM-Rakenteen suunnitteluosaaminen kattaa puurakenteiden lisäksi myös betoni- ja CLT-elementtisuunnittelun sekä rakennussuunnittelun.

– Yrityksemme tarina saa jatkoa hyvän katon alla. A-Insinöörien laaja-alaisuus sekä yksilöllisyyttä ja paikallisuutta arvostava toimintatapa tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia työntekijöillemme ja asiakkaillemme, JM-Rakenteen perustaja ja toimitusjohtaja Jukka Mättö sanoo.

JM-Rakenteen 20 asiantuntijaa jatkavat vanhoina työntekijöinä. Myös entiset omistajat jatkavat mukana toiminnassa. Fuusion myötä JM-Rakenteesta tulee A-Insinöörien uusi Etelä-Pohjanmaan liiketoimintayksikkö, jota ryhtyy johtamaan Ari Mättö.

– Osaava, itsenäinen tekeminen asiakkaiden hankkeissa jatkuu kasvun merkeissä. Kauhajoen toimipisteen kehittämisen rinnalla panostamme Seinäjoen toimipisteen kasvattamiseen, Ari Mättö sanoo.

Yrityskauppa solmittiin heinäkuun alussa. Toiminnot on tarkoitus yhtenäistää syksyn kuluessa ja A-Insinöörien uuden Etelä-Pohjamaan yksikön aloittaa ensi vuoden alussa. A-Insinööreillä on ennestään Pohjanmaalla pieni akustiikkasuunnittelun toimipiste Vaasassa.

Lisätietoja:
Timo Leppänen, toimialajohtaja, rakennesuunnittelu, A-Insinöörit
puh. 040 569 6123
timo.leppanen@ains.fi

Jukka Mättö, toimitusjohtaja, JM-Rakenne
puh. 050 574 6652
jukka.matto@jmrakenne.fi

Ari Mättö, rakennustekniikan diplomi-insinööri, JM-Rakenne
puh.
050 512 6416
ari.matto@jmrakenne.fi

 

"A-Insinöörien laaja-alaisuus sekä yksilöllisyyttä ja paikallisuutta arvostava toimintatapa tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia työntekijöillemme ja asiakkaillemme."

Jukka Mättö
toimitusjohtaja
JM-Rakenne

 

TILAA UUTISKIRJE