Prodeco Oy:n koko osakekanta on myyty A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:lle. Yritysten rakennuttamisen asiantuntijuus ja kasvustrategia ovat kaupan yhteisiä nimittäjiä. A-Insinöörien maantieteellinen läsnäolo vahvistuu ja laajenee Pohjois-Suomen suuntaan. Prodeco on toiminut Oulun lisäksi Pohjanmaalla ja Rovaniemellä. A-Insinöörit -konsernin henkilöstö kasvaa 30:llä asiantuntijalla. Samalla Prodeco saa leveämmät hartiat osana isoa konsernia.

Yrittäjävetoinen Prodeco on Pohjois-Suomen johtavia rakennuttamisen ja rakennustalouden asiantuntijoita. Se on keskittynyt korjausrakentamiseen ja vaativiin uudisrakennushankkeisiin. Prodecolla on osaamista elinkaaritalouden hallinnassa ja sisäilmatutkimuksissa. – Näiden osa-alueiden asiantuntijuus on osa konsernimme kasvustrategiaa, toimitusjohtaja Jyrki Keinänen kertoo. Kaupan jälkeen A-Insinöörit – konserni toimii 9:llä paikkakunnalla Suomessa.

– Prodecon tavoitteena on ollut yrityksen perustamisesta lähtien kasvaa hallitusti, kehittyä ja olla alansa johtava toimija, kertoo Prodeco Oy:n toimitusjohtaja Ari-Matti Jänkälä. Ensimmäisten neuvottelujen jälkeen oli mukava huomata, että jaamme monella tapaa saman näkemyksen ja tavoitteet A-Insinöörien kanssa. Kun yhteistyö oli toimivaa myös henkilötasolla, päätös yhdistymisestä oli loppujen lopuksi selvä, vaikka vaihtoehtojakin oli. Odotankin innolla mahdollisuutta päästä kehittämään yhdessä yritystä ja koko toimialaa.

– Osaamisen yhdistäminen Prodecon kanssa on meille tuttua työn alla olevasta Oulun Tulevaisuuden Sairaala 2030 -allianssihankkeesta. Yhteistyömme on kantanut hedelmää projektinjohdon ja rakennuttamisen arvontuoton ja jatkuvan parantamisen ideologian siivittämänä. On ilo saada Prodecon taitavat asiantuntijat menestyvään ja kasvavaan tiimiimme, toteaa A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n toimialajohtaja Juhani Karhu.

Prodecon Oy:n henkilöstö koostuu alansa huippuasiantuntijoista. Henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä.

Sopimus yrityskaupasta allekirjoitettiin 31.3.2017.

Lisätietoja antavat:

Jyrki Keinänen
Toimitusjohtaja
A-Insinöörit Oy
puh. 0207 911 701
jyrki.keinanen@ains.fi
Juhani Karhu
Toimialajohtaja
A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy
puh. 040-593 3783
juhani.karhu@ains.fi
Ari-Matti Jänkälä
Toimitusjohtaja
Prodeco Oy
puh. 0500-581 260
ari-matti.jankala@prodeco.fi

 

Kuvassa vasemmalta:
Toimialajohtaja Juhani Karhu A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy, toimitusjohtaja Ari-Matti Jänkälä Prodeco Oy, hallituksen pj Heikki Käkönen A-Insinöörit Oy, hallituksen pj Matti Antikainen Prodeco Oy ja toimitusjohtaja Jyrki Keinänen A-Insinöörit Oy