Prodeco_07_2
Uutiset

Prodeco Lappi on nyt A-Insinöörit Lappi

A-Insinööreihin kuuluva rakennuttajatoimisto Prodeco Oy Lappi vaihtaa nimensä ja jatkaa toimintaansa syyskuun alusta alkaen A-Insinöörit Oy Lappi -nimellä. Palvelut ja yhteystiedot pysyvät entisellään.

A-Insinöörien Rovaniemellä toimiva tytäryhtiö Prodeco Oy Lappi muuttaa nimensä A-Insinöörit Oy Lapiksi. Lapin johtava rakennuttajakonsultti on ollut osa A-Insinöörit -konsernia vuodesta 2017.

– Nyt on tullut aika vaihtaa vanha nimi valtakunnallisesti tunnettuun, asiakkaiden arvostamaan A-Insinöörit -nimeen ja samalla yhdenmukaiseksi suunnittelu- ja konsulttitalomme muiden yksikköjen kanssa, Pohjois-Suomen rakennuttamispalveluista vastaava yksikönjohtaja Ari-Matti Jänkälä toteaa.

A-Insinöörien Rovaniemen yksikössä työskentelee 18 rakennushankkeen taloudellisen ja teknisen ohjauksen sekä sopimusosaamisen hallitsevaa asiantuntijaa. Rakennuttajatiimi on erikoistunut etenkin vaativiin uudis- ja korjausrakennushankkeisiin.

– Tällä hetkelle meneillään ovat mm. Senaatin, Keskon sekä Arinan uudis- ja peruskorjaushankkeet Lapin alueella sekä Domus Arctica -säätiön asuntohankkeet Rovaniemellä. Olemme lisäksi Lapin sairaanhoitopiirin rakennuttajakumppanina mukana Lapin keskussairaalan uudistuksessa, joka on Rovaniemen historian suurin rakennushanke, rakennuttajapäällikkö Tuomo Nevala kertoo.

A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n tytäryhtiön uusi nimi, A-Insinöörit Oy Lappi, on voimassa 1.9.2021 alkaen. Y-tunnus ja yhteystiedot jäävät ennalleen. Nimenmuutos ei myöskään vaikuta yrityksen hallintoon tai omistukseen.

A-Insinöörit osti Prodecon alueellisine yhtiöineen vuonna 2017. Lapin yhtiön nimenmuutoksen myötä Pohjois-Suomen johtavana rakennuttajakonsulttina tunnetun Prodecon nimi jää historiaan.

Lisätietoja:
Ari-Matti Jänkälä, yksikönjohtaja, Oulu, A-Insinöörit
puh. 0500 581 260
ari-matti.jankala@ains.fi

Tuomo Nevala, rakennuttajapäällikkö, Rovaniemi, A-Insinöörit
puh. 040 574 6478
tuomo.nevala@ains.fi 

"Nyt on tullut aika vaihtaa vanha nimi valtakunnallisesti tunnettuun, asiakkaiden arvostamaan A-Insinöörit -nimeen."

Ari-Matti Jänkälä
Yksikönjohtaja
A-Insinöörit

 

TILAA UUTISKIRJE