Laajennamme palveluitamme Vaasan seudulla, yksikönjohtajaksi Peter Hedström.
Uutiset

Palvelumme laajenevat Vaasan seudulla – rakennesuunnittelun johtoon Peter Hedström

A-Insinöörit laajentaa talonrakennuksen ja teollisuuden suunnittelupalveluitaan Pohjanmaalla. Uusi rakennesuunnittelun yksikkö aloittaa Vaasassa projektinjohtopalvelujen rinnalla. Yksikköä ryhtyy johtamaan Peter Hedström, joka siirtyy A-Insinööreihin Swecosta. ”Vaasan seutu kehittyy nyt voimakkaasti.”

Insinööri Peter Hedström, 50, on nimitetty rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo A-Insinöörien yksikönjohtajaksi Vaasaan 1.3.2023 alkaen. Hedström siirtyy luotsaamaan uutta rakennesuunnittelun yksikköä Swecosta, missä hän on työskennellyt Vaasan aluepäällikkönä.

– Vaasan talousalueella tapahtuu paljon etenkin teollisuuden ja erityisesti energiateollisuuden sektoreilla. Suunnitteilla on useita valtakunnallisesti merkittäviä hankkeita. A-Insinööreillä on vahvaa, vaativien kohteiden rakenneteknistä osaamista ja koko rakentamisen arvoketjun kattavat asiantuntijat hankkeiden suunnittelun ja läpiviennin tueksi, yksikönjohtaja Peter Hedström sanoo.

Valtakunnallinen, 1 300 rakennusalan asiantuntijaa työllistävä A-Insinöörit on aiemmin tarjonnut Vaasan toimistossaan projektijohtamisen ja rakennuttamisen konsulttipalveluja sekä akustiikan suunnittelua. Peter Hedströmin yksikkö vastaa talousalueella erityyppisten kohteiden, kuten teollisuus- ja tuotantotilojen, toimitila- ja asuntokohteiden rakenneteknisestä suunnittelusta.

– Olemme saaneet joukkoomme vahvan ammattilaisen ja paikkakunnan liike-elämän tuntijan. Voimakkaasti kehittyvä Vaasan seutu kiinnostaa meitä kovasti ja Peterin johdolla on hyvä lähteä tavoittelemaan talousalueella isompaa jalansijaa, rakennesuunnittelun toimialajohtaja Timo Leppänen A-Insinööreistä kiittää.

– Markkinaosuuden kasvattamiseen ei ole olemassa mitään salaista reseptiä. Tarvitaan hyvää ymmärrystä investoinnin tavoitteista ja asiakkaan tarpeista, proaktiivista suunnittelun ohjausta ja aikatauluttamista sekä kykyä tuoda talomme kokonaisvaltainen osaaminen asiakkaiden hyödyksi kustannuslaskennasta käyttöönottoon. Läsnäolo tutkimus- ja koulutuskaupunki Vaasassa edistää varmasti myös uusien osaajien rekrytointeja, Leppänen jatkaa.

Pohjanmaalla A-Insinöörien rakennetekninen ja mm. akustiikkasuunnittelun osaaminen näkyy jo useissa merkittävissä hankkeissa, kuten Vaskiluodon Wärtsilä Sustainable Technology Hubissa, Variskan koulussa ja Kaustisten musiikkilukiossa sekä asuntokohteiden kuntotutkimuksissa.

Vahvempi ankkuroituminen Vaasan seudulle täydentää A-Insinöörien toimipisteverkostoa, johon kuuluu tällä hetkellä 16 toimipistettä Suomessa sekä Tallinnassa, mukaan lukien rakennesuunnittelutoimistot Seinäjoella ja Kauhajoella.

Lisätietoja:
Peter Hedström, yksikönjohtaja, rakennesuunnittelu, A-Insinöörit
puh. 050 516 6060
peter.hedstrom@ains.fi

Timo Leppänen, toimialajohtaja, rakennesuunnittelu, A-Insinöörit
puh. 040 569 6123
timo.leppanen@ains.fi

 

"Tarvitaan hyvää ymmärrystä investoinnin tavoitteista ja asiakkaan tarpeista, proaktiivista suunnittelun ohjausta ja aikatauluttamista sekä kykyä tuoda talomme kokonaisvaltainen osaaminen asiakkaiden hyödyksi."

Timo Leppänen
toimialajohtaja, rakennesuunnittelu
A-Insinöörit

TILAA UUTISKIRJE