A-Insinöörit on mukana Kiinteistöalan vuosiseminaarissa 9.-10.11.2023. Tule moikkaamaan osastolle 14!.
Uutiset

Kiinteistöalan Vuosiseminaari 9.-11.11.2023 – Kestävä kiinteistö, tuottava tulevaisuus

Miten vakuutat rahoittajat ja millä täytät tyhjät tilat haastavassa markkinassa? Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa vastaamme uusilla palveluillamme mm. näihin kiinteistöalan ammattilaisten kysymyksiin. Tervetuloa jutuille!

Kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisten huipputapahtumassa 9.-10.11.2023 Tampere-talossa tarjotaan jälleen inspiraatiota, elämyksiä ja vilkasta keskustelua rakentamisen ja muuttuvan maailman ympärillä. 

Tule tapaamaan asiantuntijoitamme Piazzan seminaariosastolle nro 14, ja autamme muuttamaan haastavassa markkinassa kestävän kehityksen tavoitteet kuluerästä tuottavuuseduksi.

Kestävä kiinteistö, tuottava tulevaisuus

Uudet palvelumme tarttuvat kiinteistöjen tuottavuuden parantamiseen kokonaisvaltaisesti hankkeen aikaisessa kehitysvaiheessa.

  • Kestävän rakentamisen investointilaskenta konkretisoi rakennushankkeesi haasteet ja mahdollisuudet jo varhaisessa kehitysvaiheessa.
  • Kiinteistön potentiaalianalyysin avulla selvität kiinteistösi nykytilan ja kehityspotentiaalin kokonaisvaltaisesti. 360 asteen kannattavuustarkastelulla tiedät kannattaako pitää, purkaa, korjata, muuttaa vai myydä.
  • Tila² avulla erotut vuokramarkkinasta ja saat tehokkaasti kaikki vuokrausprosessiin tarvittavat palvelut samasta osoitteesta. 
  • Prodect – joustava projektinhallinnan sovellus kokoaa tiedot, toimenpiteet ja ihmiset rakennushankkeessasi yhteen.

Tarjoamme luottokumppaninasi kaikki suunnittelun, konsultoinnin ja projektijohtamisen palvelut kiinteistö- ja rakennushankkeisiin. Luomme kokonaisvaltaista rakentamisen kulttuuria, jossa kiinteistönomistaja ja asiantuntijamme onnistuvat yhdessä.

Torstaina 9.11.2023 afterworkissa tarjoamme osastollamme kestävän korjaussarjan.

Tapaamisiin Vuosiseminaarissa!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tapahtumaan:
https://vuosiseminaari.fi/

 

Tavataan Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa 9.–11.11.2023 Tampere-talossa!

 

TILAA UUTISKIRJE